Skådespelare till huvudroll sökes till zombiefilm - Pilot

Lön: 2 000 kr

Vi är ett filmteam i Gävle som planerar en pilot till en zombiefilm som vi senare hoppas ska bli till en långfilm. Filmen är en blandning mellan skräck och komedi i stil med filmer som Shaun of the dead och Zombieland och utspelas i Sverige. Alltså en svensk zombiefilm med mycket komiska inslag!

Inspelningen av piloten hålls i Gävle under en helg någonstans i maj/juni. Det vi söker är en skådespelare med erfarenhet av film eller teater som kan spela filmens huvudkaraktär Daniel. Karaktären är tänkt att vara en ganska smal kille runt 20-25 årsåldern. Han är en osäker och lite töntig kille som känner sig uttråkad med sitt liv och trött på andra människor och gör oftast bort sig. Men han tvingas att fly för sitt liv och försöka överleva då en zombieapokalyps bryter ut i landet och blir på vägen mer självsäker i sig själv. Rollen kräver också mycket spring så det gäller att man har bra med energi.

Vi söker någon som är villig att ta sig an denna roll först och främst för piloten. Tanken är att vi ska använda piloten för att sälja in långfilmen och få finansiering för den.

Kort synopsis om filmen:
Då en zombieapokalyps bryter ut i Sverige måste ungdomarna Daniel och Linnea ta sig till ett säkert ställe och sedan försöka fly ur landet men på vägen börjar de hitta en ny mening med sitt liv och börjar trivas med att döda zombies.

Kort om piloten:
Ska visa några scener ur filmen där huvudkaraktären springer ifrån zombies och stöter på Linnea.

Låter detta roligt och intressant? Lämna då in ansökan med CV och personligt brev. Om du är intressant så kommer vi be dig att skicka en videoaudition och en till audition hålls senare i Gävle. Vi har låg budget men kan erbjuda en liten lön och vi står för mat och boende samt ersättning för resor.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb