Skådespelerska till avancerad roll i Skövde sökes

Skövde Film & Teater söker just nu en Therese till den kommande långfilmen "Kärleken är svår".som kommer att visas på filmfestivaler och kanske även bio.

Ålder: 18-26

Kort sammanfattning:
Therese är tillsammans med Madeleine ”Madde” och de lever i ett komplicerat förhållande där Maddes närmsta vänner snackar skit om dom, Maddes låtsaspappa är hatisk mot dom och om inte det var nog så har det kommit ut till alla i den lilla staden att de är tillsammans. Vilket inte är acceptabelt hos vissa.

Nu är det upp till dom båda att visa både vänner, låtsaspappan och alla andra att även lesbiska personer har känslor och samma rätt att leva som de ”normala”

Du som söker till rollen bör bo i eller i närheten av Skövde (inte längre bort än Gbg eller Örebro) och kunna ta dig in under helger då du har en större roll. Vi ska komma igång så snart som möjligt och projektet är tänkt att visas på filmfestivaler och kanske även bio.

Rollen Therese kommer även att pussa en annan tjej så du bör inte vara rädd för att kyssa en av samma kön. Det förekommer 3 intima scener så att du är bekväm med din kropp är också ett + då vi anser att de delarna är viktiga för att styrka deras band.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb