Användarnamn/e-post Lösenord  
Autoinloggning Logga in
Bli medlem   Registrera arbetsgivare   Glömt lösenord?    
Hem Bli medlem Sök Se alla jobb Lägg in annons Arbetsgivare Galleri Blogg Om oss Kontakta oss      
 
Blogg

Snålt?


Allmänt, 2014-10-15 10:52

Är 300 kr i ersättning för en dags statistjobb för lite? Eller en biobiljett för en halvdag och två för en heldag? Eller bara fika/lunch? Som pensionär kan jag unna mig lyxen att strunta i ersättningen och själv betala min resa till Malmö, Ystad, Köpenhamn eller vart jag nu behöver resa för att få ett jobb. Men om man helt saknar inkomst och behöver varenda krona kan jag förstå om man tycker att statister ibland blir otillständigt utnyttjade. Mot det kan man kanske ställa hoppet att ett dåligt betalt statistjobb ska leda till något större. Hur tänker ni andra?Visa kommentarer (3)Arga Restaurangen närmar sitt slut.


Allmänt, 2014-10-12 16:23

Nu har snart hela serien gått och Arga Restaurangen närmar sitt slut. Att få vara deltagare i denna serien har gett mig, så otroligt mycket. Hur saker fungera bakom såsom framför kameran, helt otroligt, inte varje dag man fick se allt ifrån denna perspektiven, om man nu är en vanligt långe tysk såsom jag är.

Den stora frågan är nu, hur ska livet fortsätta? Jag drivdes enormt med att arbeta med kamera, ljud och redaktörer.. skit kul att lära mig om hur de jobbar, hur jag ska vara framför kameran.. bara häftigt! Men jag skulle nog vilja påstår att denna möjligheten var som en vinst med tris, en gång. So back to reality, men man skratta ihjäl sig när man se sig själv i tvn och beter sig som en dummefan.. well allting vart nytt för mig så vad ska man förvänta sig.

Ett minne, det är vad det här kommer att vara för mig.. ett livslängd minne som jag ta med mig! Kanske, med turen och andras behov såsom viljan, så finns det en chans för mig att arbeta inom denna branschen igen.. framför eller bakom kameran.. alla vinklar har jag fastnad för och vill med en stor önskemål utveckla mig inom hahah! :)

Visa kommentarer (0)Provfilmning


Allmänt, 2014-10-09 07:11

Förstår att man provfilmat skådespelare men det "nyaste" verkar vara att provfilma statist som får 999. Va? Kanske bara jag som tycker det även är under all kritik att erbjuda en vuxen människa 300 bet för halv dag med?

 Visa kommentarer (0)Jag finns!


Allmänt, 2014-10-07 21:13

Se på mig här är jag... Nej skämt å sido...

Skulle vara kul att få prova en dag som statist!Visa kommentarer (0)Nu finns jag också här!


Allmänt, 2014-09-30 17:54

Hej! Mitt namn är Mi och jag är 16 år.
Jag kommer inte riktigt ihåg hur mitt intresse för denna branschen började. Jag har alltid varit clownen i familjen, alltid älskat att spexat till det.

Jag har många intressen och har testat ett fler tal sporter och aktiviteter, så som simmning, boxning, gymnastik och innebandy mfl. Eftersom jag är väldigt social och lätt understimulerad så är jag konstant ute efter att starta nya projekt. En karriär inom mediabranschen verkar då perfekt.

Förhoppningsvis hittar jag nya utmaningar här.Visa kommentarer (0)"min" reklamfilm.


Allmänt, 2014-09-29 20:56

Hej hopp

ja då har "min" reklamfilm för coop som jag är med i börjat visas på tv :)

åh vad roligt det var att se hur resultatet blev, blev nöjd :)

Nu får man hoppas att man får fler jobb inom reklam, film, tv. Detta var ett av det roligaste jag gjort. hade en sån rolig dag under inspelningen, trivs verkligen i denna miljö. Mådde bra i hela kroppen efter inspelningen. Lycka!

ha det bra i tv soffan  och titta på reklam nu ;) hahaVisa kommentarer (2)Väntans tider...


Allmänt, 2014-09-25 09:39

Jag trodde väntans tider var över då jag födde min dotter för tio år sedan. Men nu går jag här och väntar igen; otåligt vankande och otåligt sökande. Varför ringer de inte!? Har de missat att jag är en kanonbra och cool tjej i mina bästa år!? Tyckte de inte om min insats i TV-produktionen Ögon Blå!?

När jag först reggade mig på Statist.se trodde jag inte att någon skulle ringa. Efter tre dagar ringde någon. Jag fick ett uppdrag. Jag jublade, var så förväntansfull och full av energi. Det var kul. Spännande. Intressant.

När jag hade fått mitt första jobb trodde jag att någon mer skulle ringa. Efter en månad har ingen ringt. Jag har fått något mer uppdrag. Jag jublar inte, är inte förväntansfull eller full av energi. Det är inte kul. Inte spännande. Men ändå intressant.

För tänk om...

 Visa kommentarer (3)Debut


Allmänt, 2014-09-18 10:23

Då har man debuterat som statist. Det var inget stor jobb. Jag skulle passera en busskur i en reklamfilm för unibet men det var kul att få göra något. Man fick ju lite inblick om hur det går till i den här världen. Nästa inbokade jobb  blir som riksdagsman i Fröken Friman åt SVT.Visa kommentarer (0)Badrumsfotografering för Family Living


Allmänt, 2014-09-14 15:14

Det var en kylslagen dag i januari när jag skulle fotograferas i badrumsmiljö för tidningen Family Living. Det var inte mycket varmare i fotostudion på Gustavsbergs badkarsfabrik. Fotografen och Stylisten hade vinterkläder på sig medan jag skulle fotograferas i baddräkt.
Som tur var kunde jag ha en vintersko på mig i badkaret, för den syntes ändå inte på bild och mellan tagningarna värmde mamma mig allt hon kunde med en badrock.
Jag försökte låtsas att det var varmt och lyckades nog ganska bra för det syns inte på bilden hur kallt det faktiskt var.Visa kommentarer (0)Fakturera


Allmänt, 2014-09-10 16:59

Vissa uppdrag som statist kräver att man har F-skatt och jag vill bara tipsa om att Frilansfinans funkar alldeles utmärkt. De tar 6% i avgift för att man fakturerar via dem och det kan det vara värt för att själv slippa hålla på med momsredovisning och annat.

 

Nu närmast för mig vankas Göteborg och Bokmässan där ni kan se mig framträda vid tre olika scener.

Litteraturscenen, i Rum för poesi och Internationella torgets lilla scen.

Väl mött!

ANITA - www.poet.n.nuVisa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 195
Totalt antal inlägg: 1943

BlogginfoLäs om våra medlemmars upplevelser
som statister, skådespelare, modeller,
eventpersonal och mycket mer. Det är inte tillåtet att skriva om vardagliga saker. Bloggen ska handla om
sånt som har med film, inspelningar, casting och liknande att göra. Skriv gärna tips och knep till
andra medlemmar.SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Oslos mest populære Open Mic Ali
Snålt? Anders
Dette er mine barn på 4 og 6 år Anita
Sami
Jenny
Hva har skjedd siden jeg meldte meg inn her helge
Julia
Anders
Anders
Arga Restaurangen närmar sitt slut. Benedikt


Mest lästa senaste veckan

Snålt? Anders
Hva har skjedd siden jeg meldte meg inn her helge
Anders
Oslos mest populære Open Mic Ali
Jenny
Dette er mine barn på 4 og 6 år Anita
Julia
Anders
Anders
Sami


Mest lästa senaste månaden

Hallo kjære godtfolk! Victor
"min" reklamfilm. Emma
Väntans tider... Petra
Film og tv jobber for alle Stig Arild
Nu finns jag också här! mi
Denne siden sjekker Casting folk ofte Anita
Provfilmning Isabella
Marita
Jag finns! Nathalie
Snålt? Anders


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm 08-54500730 | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan