Blogg

Hejsan alla!


Allmänt, 2017-06-20 15:30

Hoppas alla mår bra!

Själv så mår jag fin fint!

Jag insåg det nu att det går inte att lägga upp bilder i texten men om ni vill se lite bilder på mig så kan ni gå in på mitt galeri! Och jag ska berätta varför jag vill bli modell och allt men nu börjar vi!

Jo jag har alltid drömt ända sen jag var en liten bebis att få bli ganska känd, men man blir kanske inte alltid känd när man är modell men när man kämpar för det man vill så kanske man blir lite känd. Jag trivs verkligen i kameran, jag kan uttrycka min känslor så ibland. Det känns som att jag får vara den jag är och få visa vem jag är liksom. Jag är mest en sport människa, jag älskar alla slags sporter men bollsporter är nog det bästa! Jag kanske redan har skrivit det där om sporter men jag skriver det igen för skojs skull och till er!

Jag gillar också kläder. Det tycker jag väldigt mycket om! När jag är trött/ sur så kan jag ha på mig dom alldra storaste mjukis byxorna på mig och en munkjacka. Och när jag är på glatt humör så kan jag ha allt på mig. Ibland anpassar jag min klädes still jag har på mig till vilken dag jag är på humör.

Jag är inte lat, morgontrött, egoistisk osv. Istälelt är jag tvärtom. Jag älskar att dela med mig glädjen till alla i min omgivning. T.ex på fotboll jag tar inte bollen och försöker dribbla själv jag låter också dom som inte brukar ha bollen få ha den! Jag är en väldigt snäll person har jag hört!

Men jag har alltid velat bli lite känd typ. När jag blir störr tänker jag försöka bli fotbollsspelare, actor/skådespelare, modell och kanske fotograf.

Jag har väldigt många jag tar inspration från te.x , Tom cruise, Jakob Konnjeber, viktor frisk, johnny edlind, erik forshagen och många andra.

Denna text blev mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli, jag trodde faktiskt inte att den skulle bli så låmg men det blev roligare när den var längre! Det blir mer läsande för er! 😄

Jag hoppas ni förstod allt! Det blev lite mycket skrivade men det glr nog inget!

Ha nu ett fortsatt bra sommarlov så hörs vi! ❤Visa kommentarer (0)Start!


Allmänt, 2017-06-15 15:22

Hejsan alla!

Vad kul att få börja göra en egen blogg här! Jag har redan blrjat på en annan blog där jag har lite fler läsare! Ni kan ju alltid gå in å kika lite på den! www.nouw.com/agnesmartensson

Men nu ska jag berätta lite mer om mig själv!

Mitt namn är Agnes Mårtensson. Jag är 12 år snart 13 om några dagar.

Jag älskar sporter,fashion,media,mode och mer. På fritiden brukar jag hänga med konpisar. Jag går också på fotboll, jag spelar i Boo ff utv = utvecklingslaget. Det är boo ffs bästa F04:a lag. Jag har spelat fotboll i snart 7 år. Jag brukar också gå runt å ta bilder, när jag e men kompisar brukar jag även fråga om dom kan ta lite bilder på mig! Jag älskar verkligen mode o allt!

Jag sattsar på att bli fotbollsspelare när jag blir stor men jag vill också bli modell och skådis.

Jag finns också på sociala medier! Min inatagram: @agnesmarten

Min blogg : www.nouw.com/agnesmartensson

Om ni undrar nåt så kan ni maila till: freestyler.am27@gmail.com

Och så kan ni ringa till: 0760407975

Hoppas ni tyckte detta inlägg var bra! Jag kommer föröka va så aktiv som möjligt men jag kan inte lova!

Ha det så bra! Vi ses! ❤Visa kommentarer (0)Portfolio


Allmänt, 2017-06-09 13:45

BTS Zone 7: https://vimeo.com/12046345

My Dear addiction - New blood: https://www.youtube.com/watch?v=mVZFFE42sUY

Barda avsnitt 5, sista säsongen: https://www.youtube.com/watch?v=PjyKXBkPshM

Barda avsnitt 9, sista säsongen: https://youtu.be/s8fe-kTs1k8?t=552

Hem (fängelsefilmen): https://www.youtube.com/watch?v=jkp0KOjtJsI

 

 Visa kommentarer (0)Min första inspelningsdag


Allmänt, 2017-06-08 18:59

Hej! Idag var min första inspelningsdag någonsin. Det var jättekul men lite jobbigt att behöva vara på plats kl. 7 på morgonen men det var det värt. Filmen jag är med som statist i heter som sagt " Unga Astrid ". Vi skulle spela in en tågscen där jag skulle föreställa tågresinär. Det var jättekul och tog inte alls så lång tid som jag trodde. Det var roligt att få uppleva känslan framför kameran också. Hoppas det blir fler gånger! : )Visa kommentarer (0)Då kör vi igång!


Allmänt, 2017-06-08 15:11

Efter en lång dag med balansering av jobb på jobbet samt jobb med att komma igång med skådespeleriet.

Idag har jag aktiverat premium på statist.se, filmcafe samt stagepool.

Alla 3st CVn är redigerade, förbättrade och snyggare, nya bilder har lagts upp.

Kurser letas och drömmen fortsätter.

 

Tills vidare!Visa kommentarer (0)Tävla i tv


Allmänt, 2017-06-07 21:52

Mitt mål är att någon gång i livet vara med och få tävla i tv.

skulle vara sjukt kul att vara med i något program där man tävlar mot andra deltagare. Typ som Sveriges modigaste eller liknande!

Ingenting med röstning av tv-tittare, utan där ens prestation avgör om man är kvar eller inte ;)

 

Får se om jag nångång lyckas uppfylla det målet. Vore sjukt kul iaf =)Visa kommentarer (0)Mitt första statistjobb


Allmänt, 2017-06-07 07:34

Hej! i fredags den 26 maj fick jag ett meddelande hem där det stod att de sökte mig till en film. Det var en film som jag sökt till men till ett annat klipp. Filmen hette "Unga Astrid ".

När jag skriver detta var det två dagar sedan jag var och testade mask och kostym. Det tog inte lång tid inne vid kostymerna eftersom hon som jobbade med det visste ungefär vad jag skulle ha på mig. Sen gick jag till maskavdelningen där hon som jobbade där lockade mitt hår och testade olika hattar på mig.

Tillslut kom vi på något som såg troligt ut och jag fick gå hem.

Det var en rolig upplevelse och på Torsdag kommer en ny. Då ska jag ju vara med om min första filminspelning!: )Visa kommentarer (0)Mitt reklamjobb för Quality Hotel Winn Haninge


Allmänt, 2017-06-01 14:35

På bilderna ser ni mig iförd simfötter på första bilden och på den andra bilden har jag kuddkrig på en säng i ett av hotellets större rum, ett 6-bädds rum. Denna fotografering blev jag headhuntad av Mad Marketing som jag gjorde ett reklamfotojobb åt några månader innan men då för Ulfsunda Slott (är modell på deras nya hemsida). När jag var yngre medverkade jag som statist vid ett par musikvideoinspelningar samt medverkat i en videoinspelning till en introvideo som Ladies Night visade upp innan varje föreställning, om jag inte missminner mig var detta första året som showen skulle ut på turné. Det var en hel dag med dans och skratt, mycket roligt!

Denna dag då jag gjorde fotograferingen för Quality Hotel Winn, Haningen var minst lika rolig. En heldag med superhärligt modellgäng och crew. Det är dagar som dessa som ger livet en liten extra guldkant!

Fotograf för desa bilder är Emma Svensson och bilderna ägs av Quality Hotel Winn som vi fick lov att använda oss av så länge vi talade om vem som äger dem ;)

 

Tack alla fantastiska modeller för en fantastisk dag!

 Visa kommentarer (0)Vår tid är nu


Allmänt, 2017-05-28 19:30

28/5-17

 

Har sökt ännu en statistroll i SVt:s produktion "Vår tid är nu".  Skulle vara så fantastiskt roligt att få vara med igen. Säkert många sökande så kanske chansen är liten men jag hoppas såklart. Hade varit så kul att klä sig till någon annan nu.

Har även sökt till "Unga Astrid" och till filmen om Ted Gärdestad. Inga svar ännu tyvärr.

Är enormt tacksam för de två dagarna jag fick vara med o spela in. En härlig guldkant i min vardag!

Stort tack till Jarowskijs!!!Visa kommentarer (0)hej på er


Allmänt, 2017-05-23 12:31

Hej på er alla statister, skådespelare och produktiosbolag och artister. Tar gärna en stund att tittar på mina visit kort , webbsida, facebook page och gallari här på statist.se och kommenterar för nöjes skull eller projekt som kan vara intressant. Trevlig dag

Roger  www.rogergenders.se

https://www.facebook.com/Roger-Genders-151331878354933/?ref=bookmarksVisa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 200
Totalt antal inlägg: 1993

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Hejsan alla! Agnes
Start! Agnes
Då kör vi igång! Mikael
Portfolio Andreas
Tävla i tv Madeleine
Min första inspelningsdag Hanna
Mitt första statistjobb Hanna
Mitt reklamjobb för Quality Hotel Winn Haninge Jenny


Mest lästa senaste veckan

Hejsan alla! Agnes


Mest lästa senaste månaden

Då kör vi igång! Mikael
Tävla i tv Madeleine
Portfolio Andreas
Mitt första statistjobb Hanna
Mitt reklamjobb för Quality Hotel Winn Haninge Jenny
Min första inspelningsdag Hanna
Start! Agnes
Hejsan alla! Agnes


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2017 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan