Användarnamn/e-post Lösenord  
Autoinloggning Logga in
Bli medlem   Registrera arbetsgivare   Glömt lösenord?    
Hem Bli medlem Sök Se alla jobb Lägg in annons Arbetsgivare Galleri Blogg Om oss Kontakta oss      
 
Blogg

Jag på F.B


Allmänt, 2014-10-23 16:36Detta är min Facebook bild,  jag har två söta och rara birmakatter som jag lever med. Jag har tidigare varit kattuppfödare av rasern Helig Birma under mina år som studerande i Skåne.
Eftersom jag är en mycket aktiv person har jag sysslat med mycket och rest mycket. Jag har jobbat utomlands både i USA och Grekland. Mest har jag jobbat inom resturang, där man träffar mycket folk och måste vara serviceinriktad. Mina studier har varit inriktade på Svenska språket och även sociologi. Jag har tagit en hel del småkurser som jag tyckte var jätteintressanta på Lunds Universistet bland annat.
När jag inte har jobbat eller pluggat har jag jobbat volontärt eller sysslat med hobbyverksamheter. Jag tycker om att vara aktiv och att ta hand om min hälsa.Visa kommentarer (0)Ny medlem


Allmänt, 2014-10-23 16:26

Hej i dag  har jag blivit medlem på statist.se.
  Det var en vännina som tipsade mig om statist och jag tycker att det låter kul. Jag har tidigare varit med en vännina och varit statist på en filminspelning på Dramaten i Stockholm, det var många år sedan, men jättekul.
  Hoppas nu att jag får chansen att vara med på något statistjobb och prova på det. Om jag får prova det så kan det bli lite resor utanför Hyltebruk där jag bor. Eftersom jag har vuxit upp i Stockholm så går det bra för mig att åka dit, jag har ju släkten där.


Har inte så många bra självporträtt just nu, men jag får väl gå hem och ta lite bilder, ska de bli i helformat, måste jag har hjälp av någon vän som kan ta bra kort. Kortet ovan är tagen av en vännina som är lite skakig på handen och inte direkt något fotogeni, men å andra sidan är modellen ingen modell direkt heller.


En närbild på mig som är några vintrar gammal, men jag ser ungefär likadan ut nu. På ögonfärg så har jag blågrågröna ögon och de ser ut att vara  den färg som är på kläderna jag bär. Jag skrev att jag har melerade ögon på min personbeskrivning, men jag tror att brunt ingår i melerat. Mitt hår är gråcendre och hennat, jag tror brunt är det närmaste man kan komma den färgen. Hår går ju att färga eller tona i olika färger och nyanser så det kanske inte spelar så stor roll.
  Som person är jag utåtriktad och pratar gärna. Jag är ganska oblyg.Visa kommentarer (0)"Upptäckt"


Allmänt, 2014-10-22 23:03

Efter ett 40-tal jobb de senaste 8 månaderna som statist och skådespelerska har Julia nu blivit "upptäckt" och kan lägga till modell på meritlistan. Nu anlitad av en modellagentur och under första 2 veckorna bokad för 4 stora jobb.
Som statist och skådespelerska är hon är ett riktigt proffs. Intar naturligt olika karaktärer och är väldigt van vid repliker och manusträning. Som modell har hon redan visat talang genom att proffsigt kunna posa och ta instruktioner.
Allt detta tack vare Statist.se :-)Visa kommentarer (0)141022


Allmänt, 2014-10-22 12:56

Jag förstår inte hur jag kan ha sådan otur...

 

När jag går av planet i Köpenhamn ser jag att jag har ett missat samtal samt ett sms från Linda, statistbokare för serien "Ögon blå".  Hon undrar om jag är intresserad av en statistroll och jag ringer upp henne i lyckorus och tackar självklart ja.

 

På kvällen när jag äntligen är hemma i Göteborg så  får jag fruktansvärt ont i halsen och känner mig febrig. Morgonen därpå åker jag till läkaren som konstaterar att jag har halsfluss.

 

Så.. Det var bara att ta upp telefonen och höra av sig till Linda och berätta att jag tyvärr inte kan medverka.

 

Jag blir aldrig sjuk?! verkligen aldrig! Hur typiskt är det inte att bli sjuk en dag innan inspelning?

 

Återigen, jag förstår inte varför jag har sådan otur.

Nu ska jag vila upp mig och fortsätta hoppas på att jag någon dag får in min fot i filmbranschen.

 

Ta hand om er.

 Visa kommentarer (0)Reklamfilm för Coop


Allmänt, 2014-10-21 19:25

Hemma igen efter en lång dag på Coop, det var andra gången för mig. Å så roligt det är hoppas jag får flera chanser att vara med.

Kul att träffa andra statister och prata med dem.

MaritaVisa kommentarer (0)Snålt?


Allmänt, 2014-10-15 10:52

Är 300 kr i ersättning för en dags statistjobb för lite? Eller en biobiljett för en halvdag och två för en heldag? Eller bara fika/lunch? Som pensionär kan jag unna mig lyxen att strunta i ersättningen och själv betala min resa till Malmö, Ystad, Köpenhamn eller vart jag nu behöver resa för att få ett jobb. Men om man helt saknar inkomst och behöver varenda krona kan jag förstå om man tycker att statister ibland blir otillständigt utnyttjade. Mot det kan man kanske ställa hoppet att ett dåligt betalt statistjobb ska leda till något större. Hur tänker ni andra?Visa kommentarer (3)Arga Restaurangen närmar sitt slut.


Allmänt, 2014-10-12 16:23

Nu har snart hela serien gått och Arga Restaurangen närmar sitt slut. Att få vara deltagare i denna serien har gett mig, så otroligt mycket. Hur saker fungera bakom såsom framför kameran, helt otroligt, inte varje dag man fick se allt ifrån denna perspektiven, om man nu är en vanligt långe tysk såsom jag är.

Den stora frågan är nu, hur ska livet fortsätta? Jag drivdes enormt med att arbeta med kamera, ljud och redaktörer.. skit kul att lära mig om hur de jobbar, hur jag ska vara framför kameran.. bara häftigt! Men jag skulle nog vilja påstår att denna möjligheten var som en vinst med tris, en gång. So back to reality, men man skratta ihjäl sig när man se sig själv i tvn och beter sig som en dummefan.. well allting vart nytt för mig så vad ska man förvänta sig.

Ett minne, det är vad det här kommer att vara för mig.. ett livslängd minne som jag ta med mig! Kanske, med turen och andras behov såsom viljan, så finns det en chans för mig att arbeta inom denna branschen igen.. framför eller bakom kameran.. alla vinklar har jag fastnad för och vill med en stor önskemål utveckla mig inom hahah! :)

Visa kommentarer (0)Provfilmning


Allmänt, 2014-10-09 07:11

Förstår att man provfilmat skådespelare men det "nyaste" verkar vara att provfilma statist som får 999. Va? Kanske bara jag som tycker det även är under all kritik att erbjuda en vuxen människa 300 bet för halv dag med?

 Visa kommentarer (0)Jag finns!


Allmänt, 2014-10-07 21:13

Se på mig här är jag... Nej skämt å sido...

Skulle vara kul att få prova en dag som statist!Visa kommentarer (0)Nu finns jag också här!


Allmänt, 2014-09-30 17:54

Hej! Mitt namn är Mi och jag är 16 år.
Jag kommer inte riktigt ihåg hur mitt intresse för denna branschen började. Jag har alltid varit clownen i familjen, alltid älskat att spexat till det.

Jag har många intressen och har testat ett fler tal sporter och aktiviteter, så som simmning, boxning, gymnastik och innebandy mfl. Eftersom jag är väldigt social och lätt understimulerad så är jag konstant ute efter att starta nya projekt. En karriär inom mediabranschen verkar då perfekt.

Förhoppningsvis hittar jag nya utmaningar här.Visa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 195
Totalt antal inlägg: 1947

BlogginfoLäs om våra medlemmars upplevelser
som statister, skådespelare, modeller,
eventpersonal och mycket mer. Det är inte tillåtet att skriva om vardagliga saker. Bloggen ska handla om
sånt som har med film, inspelningar, casting och liknande att göra. Skriv gärna tips och knep till
andra medlemmar.SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Ny medlem Jeanette
Jag på F.B Jeanette
Noen som trenger en ungdom? Pernille
"Upptäckt" Julia
Morsomste i verden! Pernille
141022 Camilla
Reklamfilm för Coop Marita
Dag 1 Anne Lene
Dag 1 som registrert. Brit Turid Wasa
Som statist i tv- serien Okkupert, i retten :) Elise


Mest lästa senaste veckan

"Upptäckt" Julia
Ny medlem Jeanette
Dag 1 som registrert. Brit Turid Wasa
Reklamfilm för Coop Marita
141022 Camilla
Som statist i tv- serien Okkupert, i retten :) Elise
Dag 1 Anne Lene
Jag på F.B Jeanette
Noen som trenger en ungdom? Pernille
Morsomste i verden! Pernille


Mest lästa senaste månaden

"min" reklamfilm. Emma
Denne siden sjekker Casting folk ofte Anita
Nu finns jag också här! mi
Provfilmning Isabella
Marita
Snålt? Anders
Arga Restaurangen närmar sitt slut. Benedikt
Jag finns! Nathalie
Føler Seg heldig :) Runar Daniel
Litt om meg helge


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm 08-54500730 | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan