Användarnamn/e-post Lösenord  
Bli medlem   Annonsera   Glömt lösenord?
Bli medlem Se alla jobb Annonsera Galleri Blogg Sök Kontakta oss      
 
Blogg

Snart


Allmänt, 2015-07-31 20:44

Nu har den första trailern till Bron säsong 3 släppts. 21 sekunder in i trailern visas någon sekund av den ena scen där jag medverkar. Det börjar bli riktigt spännande att vänta på att serien startar.

https://www.youtube.com/watch?v=LRY8U-snxYwVisa kommentarer (0)Maximani Musikvideo


Allmänt, 2015-07-26 14:14

Igår var det en rolig kväll/natt på inspelningen för Maximanis musikvideo.

Jag fick spela Fackelbärare med många andra och gå genom den dimmiga skogen för att leta efter den legendariska festen.

Det var riktigt häftigt var det även om det spöregnade och var väldigt lerigt så kommer det bli roligt att se !

Och så här fick jag då se ut på musikvideon, älskade sminkningen och neonfägerna man fick ha på sig!:Visa kommentarer (0)Nice face - munsårsreklam från 2010


Allmänt, 2015-07-10 15:26

Jag försöker sammanställa de mest väsentliga materialet som jag har sedan tidigare arbeten och uppdrag. Många "bakom kulisserna"-bildern som vi modeller och statister tagit själva och delar med varandra har kommit på villvägar. Tråkigt nog, jag försöker att gå igenom gamla databaser och stickor återigen få allt på en och samma plats igen.

Det färdiga materialet till en munsårsreklam finns på denna länk:

Ett roligt jobb ihop med två andra tejer.

https://www.youtube.com/watch?v=t12yKvJdKr8

Roligt hur kropp och utseende försändras med åren. Detta är i början av mitt vägskäl i livet där jag tog ett steg från event och nattklubbs "karriären" och påbärjade mitt "svenssonliv" med arbete under dagtid och hälsa i fokus. Träningen hade inte en lika stor plats i mitt liv då som det har nu. Ser att detta även är innan jag gjorde korrigering av en lätt sne framtand där jag även agerade som före och efter modell.Visa kommentarer (0)Schäfern Ewerth i rollen som ”bad” dog!


Allmänt, 2015-07-09 16:25

Produktionsbolaget B-reel hörde av sig och ville ha en hund som kunde agera på ett flertal sätt i långfilmen ”Tjuvheder”, en film som skildrar utslagna i samhället ett slags ”ett anständigt liv” för 10-talet.

I denna produktion skulle Ewerth agera i missbruksmiljö bland utslagna på en illegal bosättning i södra Stockholm. Här skulle han föreställa aggressiv mot andra hundar och även mot människor som hamnade i slagsmål. Inte lätt för en hund som är genomsnäll och älskar människor men Ewerth utförde prestationen, värdig en oskarsvinnare. Han skulle också driva omkring på bosättningen och bl.a. stjäla mat och naturligtvis skälla på kommando.

3 inspelningsdagar på kvällen i regn och kyla men som vanligt levererade Ewerth klockrent.

Ewerth charmade som vanligt alla på inspelningen, och alla blir helt fascinerade över hans förmåga att under tagning agera aggressiv hund och mellan tagningarna vara som en stor, snäll nallebjörn som alla kan klappa och kela med.

Han imponerar också när han visas en sak och självgående med fjärrkommandon agera helt självständigt. Det är sällan det behövs några omtagningar för att Ewerth inte har gjort sin del.

Efter 3 dagars inspelning var alla nöjda och glada och vi ser fram emot nästa uppdrag med spänning.

På återseende inom kort.

Ewerth kan ses i filmen ”Tjuvheder” regi: Peter Grönlund

www.filmhund.se

www.facebook.com/ewerthactorVisa kommentarer (0)En fantastisk dag "Halvvägs till himlen"....


Allmänt, 2015-07-08 18:58

...med nya härliga statister! Det är så roligt att höra allt de varit med om. Vissa har varit statister i flera år och andra är ganska nya på det. En sak har vi dock gemensamt och det är att vi gillar att synas och ibland höras!

Att få vara med på inspelningar är både lärorikt och oerhört fascinerande. Jag hade ingen aning om allt det arbete som ligger bakom. Alla vet precis vad de ska göra, både framför och bakom kameran och tonen är hjärtlig och man hjälps åt. Känner mig lyckligt lottad som får vara med..längtar redan till nästa gång...Visa kommentarer (0)Ett års medlemskap kirrat!


Allmänt, 2015-07-06 08:58

Saknat att jobba som statist, så nu jävlar kör vi ett nytt år igen! :D
Hoppas på spännande utmaningar och att träffa nya intressanta människor. Stay tuned!Visa kommentarer (0)Så glad jag blev...


Allmänt, 2015-07-02 13:01

....över sms:et. Kan och vill du?....Halvvägs till himlen?... Såklart jag både vill och kan! Att statista är ju det roligaste som finns! Tant 54, tycker att det är nästan som att vara lite skådis.

 Visa kommentarer (0)Schäfern Ewerth på filminspelning – häng med Micke Nykvist & Dominiq Magahan.


Allmänt, 2015-06-18 15:04

Då var det dags igen för Ewerth att agera polishund. Teamet bakom 100 code den svensk/amerikanska thrillerserien med Mikael Nykvist och Dominiq Magahan (från Sagan om Ringen), hörde av sig och ville ha en schäfer som kunde agera polishund med uniformerad polis (matte). Sagt och gjort så åkte vi ut till Fisksätra där inspelningen skulle ske i en villa.

Strålande sol och vansinnigt varmt och som vanligt på en filminspelning mkt konstig utrustning och många människor men i vanlig ordning skötter sig Ewerth utmärkt fullständigt cool mellan tagningarna och full fart när det var dags att agera.

Den här gången skulle Ewerth spåra o leta efter bevismaterial medan Micke o Dominiq skulle gå förbi. Inga problem när Ewerth jobbar bryr han sig varken om kameror eller filmteam. Han utförde uppdraget strålande och alla var nöjda med honom.

Som grädde på moset fick han mellan tagningarna uppmärksamhet i form av klappar o kramar. Mysigt tycker Ewerth som gillar folk i allmänhet o Micke i synnerhet som han känner sedan tidigare då han brukar umgås med Mickes vovve.

Efter en lång och varm dag var det dock skönt att komma hem, äta och sova ordentligt.

Det gäller att vila upp sig till nästa filminspelning, vilket visade sig inte skulle dröja så länge…………………………………………..

Ewerth kan ses i 100 code (episode 4 och 10)

www.filmhund.se

www.facebook.com/ewerthactor

 Visa kommentarer (0)Det första...


Allmänt, 2015-06-18 07:32

Tre jobb, två för mig och ett för hunden!! Detta är ju hur kul som hellst och tiden mellan tagningarna fylls med många trevliga samtal med andra satister, skådespelare och produktionen. Kanske jag har rört mig i lite säkra kretsar med att agera dam med hund, patient och vårdpersonal, men även detta ger mig en bra erfarenhet.

Bjuder på en bild av G-diggers Chip.Visa kommentarer (0)I regn och rusk...


Allmänt, 2015-06-17 19:28

...var jag "halvvägs till himlen"...

Dagen började med lite sol och ett mycket trevligt möte med de andra statisterna. Vi gick och vi gick. Vi väntade och väntade. Vädret blev sämre och sämre, men vad gör man inte för fem sekunder i rampljuset!

 

 Visa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 194
Totalt antal inlägg: 1937

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Snart Anders
Maximani Musikvideo Josefine
Booket til ny jobb (Musikk-video med Pats One) Arne
Sjekk annonsen på statist.no - Hasteoppdrag Ali
Schäfern Ewerth i rollen som ”bad” dog! schäfer/ewerth
Nice face - munsårsreklam från 2010 Elin
En fantastisk dag "Halvvägs till himlen".... Marie
Ett års medlemskap kirrat! Charlotte


Mest lästa senaste veckan

Maximani Musikvideo Josefine
Snart Anders


Mest lästa senaste månaden

Schäfern Ewerth i rollen som ”bad” dog! schäfer/ewerth
En fantastisk dag "Halvvägs till himlen".... Marie
Ett års medlemskap kirrat! Charlotte
Nice face - munsårsreklam från 2010 Elin
Sjekk annonsen på statist.no - Hasteoppdrag Ali
Booket til ny jobb (Musikk-video med Pats One) Arne
Maximani Musikvideo Josefine
Snart Anders


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan