Användarnamn/e-post Lösenord  
Bli medlem   Annonsera   Glömt lösenord?
Bli medlem Se alla jobb Annonsera Galleri Blogg Sök Kontakta oss      
 
Blogg

Reklamfilm "Julstaden Göteborg"


Allmänt, 2015-11-19 19:54

Nu har den kommit upp! :) Sjukaste och roligaste statistjobb jag vart på!! Tog med hela familjen på detta statistjobb, och de blev en upplevelse man aldrig kommer glömma :)

https://www.youtube.com/watch?v=Ljv5R46J_3sVisa kommentarer (0)Allt ljus på mig


Allmänt, 2015-10-25 22:26

Obducerad i Bron 3, avsnitt 5.Visa kommentarer (1)Länge sedan men ack så kul...


Allmänt, 2015-11-11 10:03

En eftermiddag / kväll senhöstas i 2004 (tror jag) i Stockholm med casting och olika staging, tilldelades jag en roll i ICA Norges reklamfilm med tema karaoke "ICA's egne varer". Jag agerade handlande dam med kundvagn.

Även riktigt kul att Elisabeth Andreassen från Bobbysocks var med... självklart i en helt annan roll!

Se reklamfilmen här https://youtu.be/qzdRsATsrOM

 

 Visa kommentarer (0)Jag - men ändå inte


Allmänt, 2015-10-19 12:27

 

Jag som mordoffer i Bron, säsong 3, avsnitt 4.Visa kommentarer (1)Debut i Bron


Allmänt, 2015-10-18 23:21

Så har man trätt in i handlingen i säsong 3 av Bron, avsnitt 4. Det är jag som är Lars-Ove Abrahamsson, 72-årig pensionerad gymnastiklärare från Oxie, påträffad mördad i en solstol på bottnen av ett tömt utomhusbad i Malmö, amputerad på ett känsligt ställe. Nu ska det bli spännande att se vad Lars-Ove har gjort som har fått någon att mörda och stympa honom.Visa kommentarer (0)Nya projekt!


Allmänt, 2015-10-17 19:26

Jag är inte så bra på att uppdatera här märker jag...

 

Nåja. Jag var på audition i Örebro i maj i år. De gillade vad de såg och jag är nu med i Teatervalvets nya höstföreställning 'Trollkarlens assistent' med premiär nästa vecka, den 23 oktober 2015 i Wadköping, Örebro. Johanna Oranen som är en av grundarna är kostymör och jag har aldrig haft så fin kostym som nu!

 

Jag spelar clownen Juan och får göra ett litet clownnummer i första akten. Det är väldigt roligt! Vi har också cirkushästar, elefant och riktigt läskiga demoner med. Första akten kommer att ske inne i teaterladan och sedan ger vi oss av med publiken ut i Wadköping för att leta efter assistenten.

Det är första gången som jag gör så här interaktiv teater så det ska bli spännande att se hur det fungerar i praktiken.

Efter avslutade föreställningar med Teatervalvet så börjar jag återigen att repa min soloföreställning 'En julsaga' som spelades på Boulevardteatern förra året. Den ska finslipas och snyggas till för att kunna spelas till jul i år. Jag hoppas såklart att jag ska kunna spela den även på Boulevard, men det är rätt fullt nu så vi får se hur det blir. Det lutar i alla fall åt att jag får spela den i Wadköping, vilket passar utmärkt då stadsdelen är en liten 1800-talsstad med låga timmerhus och kullerstensgator. Johanna Oranen från Teatervalvet ska göra min kostym, vilket också kommer att lyfta föreställningen till nya höjder!

Bredsjö kulturkooperativ jobbar på med andra projekt nu, men min kollega Lena Andersson ska börja producera vår cabaret 'Alla gillar att grilla' som vi spelade hela våren för att kunna gå ut med den efter nyår igen. Jag håller tummarna för att det ska fungera och att vi får många spelningar.

Mycket på gång nu med andra ord.Visa kommentarer (0)känns konstigt...


Allmänt, 2015-10-16 20:24

...att se sig själv med andras ögon!

Fick några bilder från  modellfotograferingen....tack Amir! Vad duktig du är!Visa kommentarer (0)Att ta steget & att sova på saker


Allmänt, 2015-10-13 04:39

Sitter här, mitt i natten, klockan är 04:28. Jag dricker för mycket kaffe och har lagt alldeles för mycket tid på att fylla i statist-CV och fixa bilder, haha ;)

I natt har jag sökt mitt första statistjobb. Eller tja, jag var statist i en musikvideo häromveckan, men det jobbet sökte jag liksom inte. Jag hittade det på twitter. Men det var så kul, och jag hade ju funderat jättelänge på att börja jobba som statist, och nu är jag så pepp på mer!

Men ska jag våga? Ska jag lägga de där slantarna på att bli betalande medlem? Ja, det är ju inte mycket pengar. Grejen är väl att när man betalar för något, så blir det liksom på riktigt, på allvar.

Det börjar bli dags att gå och lägga sig. Sover man på saken blir saken lätt platt, men jag ska nog bannemig sova på den här saken. Imorgon så kommer jag förmodligen att ta steget. Äh, jag har ju redan bestämt mig för att ta steget, vem försöker jag lura?

Vi hörs och ses kanske i närheten av en filmkamera :)

Sov gott!Visa kommentarer (1)Modell fotografering med en häst


Allmänt, 2015-10-15 18:53

Det var första gången för mig att fotografera med en häst. Inte alls så lätt att kuna göra alla idear man hade. Man måste vara försiktig och varsam med hästen. Det var en jätte kul erfarenhet.

 Visa kommentarer (0)Springfloden för andra gången 2015


Allmänt, 2015-10-12 14:55

Då vart jag med för andra gången på nya TVserien Springfloden som ska visas på SVT snart. Och återigen spelar jag "gangster" med en lite mer avancrad statistroll.

 

Här med Filip & AlexanderVisa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 195
Totalt antal inlägg: 1940

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Reklamfilm "Julstaden Göteborg" Christopher
Länge sedan men ack så kul... Rita


Mest lästa senaste veckan

Reklamfilm "Julstaden Göteborg" Christopher


Mest lästa senaste månaden

Länge sedan men ack så kul... Rita
Reklamfilm "Julstaden Göteborg" Christopher


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan