Bli medlem Se alla jobb Annonsera Galleri Blogg Medlemmar Kontakta oss      
 
Blogg

Dags för ny inspelning


Allmänt, 2016-11-23 15:33

I dag fick jag gå upp klockan 05.00 för att ta mig till inspelningsplatsen för Bron IIII, lite utanför Malmö. Det var en extra kul filmning då dels kameran var supernära mig och dels för att jag hade en rätt känd skådis bredvig mig hela tiden. Det blev många och långa tagningar, men kul sådana.

Bilen fick också vara med på ett hörn.

 

 Visa kommentarer (0)Mitt senaste jobb


Allmänt, 2016-11-17 13:26

 

https://youtu.be/Gr2AfQJihgAVisa kommentarer (0)första jobbet


Allmänt, 2016-11-09 12:44

Hej alla!

 

Nu var man bokad för klädprovning inför första statistjobbet skall bli så roligt...Visa kommentarer (0)Musikvideo med Rickard Söderberg


Allmänt, 2016-11-05 09:09

Fredag 4 november 2016
Inspelningsplats: Caroli Kyrka i Malmö
Starttid 18:00. Beräknad sluttid senast kl 21:00

Jag och dottern anländer strax före kl 18. Efter en stund presenteras planen för kvällens inspelningar. Vi delas in i grupper och får instruktioner om vad vi ska göra.

Omtagningar X antal gånger. Stämningen är god. Vi har det kul och mysigt medan vi tar om, väntar och tar om och väntar lite till.

Tagningarna i kyrkan varar till ca 19:30. Sedan är det en scen inne på Caroli City köpcenter. Vi ska gå i en oorganiserad samling. Sträva framåt, lagom glada, inte direkt euforiska men ändå uppfyllda med riktning framåt. Dottern får tillsammasn med en annan statist gå först. Hon är glad över uppdraget, känner sig betydlesefull. Fin i sin regnbågsmössa.

Stämningen är varm och glad.

Sedan följer scener utomhus. jag och dottern ska gå främst och på vägen ska vi ta med oss en person som sitter vid en busshållplats. Omtagning för närbilder. Spännande och lite nytt och ovant.

Tagning, scener där vi inte är med i bild.

Försening ca 45 minuter.

Tagning där jag och dottern sitter i en bil. Vi spelar pappa och barn. Vi får regi, det är spännande. Känns nytt och härligt. Vi får agera. Vi trivs. Det är så kul!

Klockan 21:40 är vi klara. Vinkar hejdå till teamet och åker hemåt.

Klockan har passerat midnatt när vi släcker lampan. Vår första dag som statister är till ända och vi längtar till nästa gåpng.Visa kommentarer (0)Reklam för kaffe


Allmänt, 2016-10-17 17:53

Spännande fotojobb och heldag som modell för Chakwa i Stockholm!

 Visa kommentarer (0)Spännande!


Allmänt, 2016-10-17 09:04

Detta ska bli så kul.Har aldrig vågat göra nåt sånt hät förut man nu har det äntligen blivit av.Så spännande!Visa kommentarer (0)Ännu en musikvideo?


Allmänt, 2016-10-13 10:55

 

I helgen spelades den 11e musikvideon in för min del.

Skitkul! Men nu vill jag gärna göra något annat än att spela musik i videos.

Som ny medlem på sidan och har lite förhoppningar om att några roliga statistjobb dyker upp inom kort.

Roligast i helgen var ändå när barnen fick uppleva behind the scenes:Visa kommentarer (0)Möte med Nicky


Allmänt, 2016-10-05 16:04

Första statistrollen med replik, i "Follow the money", avsnitt 9. Till höger den unge kriminelle Nicky, som spelas av Esben Smed Jensen, en trevlig och vänlig ung man som, till skillnad från många skådespelare, hälsade på statisterna med handskakning och kom med berömmande kommentarer efter det att scenen var inspelad.

 

 Visa kommentarer (0)Varför denna skillnad i arvode?


Allmänt, 2016-10-03 14:09

Nu söker man statister till Bron 4. Den som söker i Sverige erbjuds 350 kr i arvode, den som söker i Danmark får 700 danska kronor, dvs nästan 1000 svenska kronor. Man undrar vad denna skillnad beror på.Visa kommentarer (1)Nåt jag funderat länge på har jag nu äntligen gjort :) !


Allmänt, 2016-09-20 22:46

Känns så kul att jag har varit på mitt första statistjobb! Inga Lindström som är en känd tv-serie i Tyskland behövde statister i Söderköping o Norrköping. Ofta så är dom flesta jobb o uppdrag mest i Stockholm o andra större ställen än lilla Söderköping. Så det var bara att passa på :)

Blev Norrköping för det var närmast. Jo, jag hade hört att det skulle bli en del väntande o så. Jupp det blev det men det skulle prövas ut kläder o en del hår skulle fixas. Mitt blev uppsatt med nån klämma. Kul att bli stylad.

En försenad fika o sen var det igång med första gänget som skulle vara förbipasserande i en scen. Jag var inte med där.

Sen bjöds det på lunch i form av en god buffe' o äppelkaka med vaniljsås som efterätt.

Efter trevligt samtal med några av de andra statisterna så var det dags för oss "journalister " att ta plats. Jag skulle sitta vid ett skrivbord o se upptagen ut o skriva o kolla på datorn o slå i pärmar o se allmänt upptagen ut :p

När detta hade gjorts ca 10 ggr var dom nöjda :) Ok, det var ju inte jag som var i fokus så men det blev nog iaf ca 10 omtagningar. Sen ville dom ha ett ljudinspelning oxå. Då skulle vi prata o cirkulera så det skulle bli en kotorsmiljö på det hela. Jag satte igång med mer improvisationer o blev den där slarviga o lite jobbiga kollegan som tjatade om vaaaaar äääär mina papper ? Har du sett dom ? O störde andra mitt i ett pågående samtal. Ja, men vadå ?! Det finns alltid nån sån jobbig människa på ett kontor :pVisa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 197
Totalt antal inlägg: 1965

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Dags för ny inspelning Joakim
Mitt senaste jobb Belle
första jobbet magnus
Musikvideo med Rickard Söderberg Love


Mest lästa senaste månaden

Musikvideo med Rickard Söderberg Love
första jobbet magnus
Mitt senaste jobb Belle
Dags för ny inspelning Joakim


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan