Användarnamn Lösenord  
Autoinloggning Logga in
Bli medlem   Registrera arbetsgivare   Glömt lösenord?    
Hem Bli medlem Sök Se alla jobb Lägg in annons Arbetsgivare Galleri Blogg Om oss Kontakta oss      
 
Blogg

Äntligen fick man se resultatet


Allmänt, 2014-08-23 15:49

Nu har autoexperten lagt ut den nya reklamen där jag är med som statist. Ska bli jätte kul att se mig en snabbis på tv!

http://www.youtube.com/watch?v=FfJJ-y9VbSIVisa kommentarer (0)Se mig i Moderaternas valfilm på TV!


Allmänt, 2014-08-22 17:20

Det är jag som skrattar och går på, UTAN att för den skull vara någon Loffe Carlsson -typ.Visa kommentarer (0)År 1564...


Allmänt, 2014-08-14 18:10

Julia Stiernborg har medverkat i en dramadokumentär i sommar.

Dokumentären spelas in av National Geografic och Deep Sea production. Julia fick ta sig tillbaka till år 1564 i Lubeck, då Amiralskeppet Mars sjönk till botten mellan Gotland och Öland. Julia spelar gatubarn i Lubecks gränder år 1564. Kläder, sminkning och andra skådespelare fick Julia att uppleva ett annorlunda "jobb" som har uppskattats mycket. Julia kom dessutom i fokus i media och blev intervjuad av både tidning och radio. På mellanbilden är hennes bror med.

1:a bilden är min bror med.Visa kommentarer (0)"ViFöräldrar"


Allmänt, 2014-08-14 16:33

Det blev en riktigt rolig överraskning när jag skulle koppla av i soffan med nya numret av ViFöräldrar och fann vår lilla plutt på ena sidan. Fotograferingen var i våras
Fick följande bilder i ett mail från redaktören som minne.Fotograf: Lina Eidenberg AdamoVisa kommentarer (0)Hoppsan!


Allmänt, 2014-08-12 19:30

Detta blir mitt första inlägg. Och jag är inne i en process som kräver massa av mig.

Jag skaffade detta konto mycket för att jag behöver ett driv att söka ett annat jobb än det jag har nu.

Jag vågar nästan inte ta ledigt och det blir ju problem när man vill kunna gå på castings och vara med på inspelningsdagar.

Så att skaffa Statist.se var ett stag i rätt riktning! För att kunna utnyttja denna sida till fullo som jag så innerligt vill, så måste jag skaffa mig ett annat jobb.

Och jobb är sökta! : ) Nu vill jag börja mitt nya liv som den jag vill vara.

 

Vi syns snart! :)Visa kommentarer (0)Nya tag


Allmänt, 2014-08-12 16:08

Tjenare!

Jag blev medlem för första gången på den här sidan för många år sedan, när teater tog upp nästan varje dag av mitt liv. Jag var nog dock för ung då för att ha den diciplin och tålamod som krävs när man söker jobb.

Denna gång tänker jag banne mig ta mig i kragen och landa någon sjysst inspelning. Jag menar, jag kan tänka mig att ni som jag älskar att underhålla folk, det är ju något av det bästa som finns här i livet. Eller att ha skrivit en låt, spelat in den och sedan lyssna på den och känna att det faktiskt är du som har gjort den här låten! Hur cool är inte det?!

Jag hoppas att vi syns där ute i någon skum loge eller framför kameran någon gång, vem vet, kanske är det mig du sitter bredvid nästa gång du sitter som studiopublik.

Ha det bra alla härliga människor.

 

// LinusVisa kommentarer (0)Igår blev det provfilmning


Allmänt, 2014-08-12 14:19

Igår var jag och mamma in till stan för att provfilmas och fotas inför en annan reklamfilm. Nu ska vi bara vänta och se vem dom väljer! Jag hade det lite svårt i början men sen så blev jag varm i skorna och det gick bra för att vara första filmningen tycker vi.Visa kommentarer (0)Nygammal statist på G


Allmänt, 2014-08-12 00:34

HEJ PÅ ER!

 

Nu har jag precis anmält mig som medlem här och hoppas så mycket på uppdrag. Det ska bli jättekul att få chansen igen för det var länge sedan sist! Håller tummarna som sagt för att vi ses på något uppdrag :)

GLADA hälsningar

Anette

http://www.statist.se/cv?13adc7a32e0

 Visa kommentarer (0)Att tro på sig själv


Allmänt, 2014-08-11 00:44

Hej alla glada,

det här är första gången som jag skriver på bloggen, så ni får ha lite överseende med detta. Jag känner att jag behöver skriva av mig lite grann och då tänkte jag dela med mig lite av mina erfarenheteroch upplevelser. Jag kunde aldrig i mitt liv föreställa mig att jag skulle få något uppdrag när jag registrerade mig på statist.se, men det blev ett par stycken. Och jag har varit med på många roliga inspelningar under sommaren, vilket har varit helt fantastiskt. För första gången i mitt liv känner jag att jag hör hemma i den här branschen utan att behöva känna mig obekväm eller osäker på mig själv. Jag stortrivs när jag är på antingen något statistuppdrag eller modelluppdrag, det är underbart att känna sig duktig på något. Att kunna känna det inom sig, det är som balsam för själen och jag behöver inte vara rädd. Du måste våga satsa, annars kommer du ingenstans, att du får den känslan "Varför vågade jag inte?". Jag har börjat tro på mig själv och har lärt mig att det lönar sig att vara envis/målmedveten. Annars hade jag aldrig fått så pass många uppdrag, och har kommande inspelningar framför mig. Ge inte upp, det är mitt råd.Visa kommentarer (1)Så trist!


Allmänt, 2014-08-06 21:34

Dagen innan valde de att ta bort rollen som jag var tänkt till. Hon erbjöd mig däremot två andra roller. Men jag som redan arbetar heltid inom bevakningsbranschen hade ingen möjlighet att ta mig ifrån.

Lite snopet, även om jag är väl medveten om hur saker kan förändras i sista sekund. Jag hoppas i alla fall att det inte var det sista erbjudandet och ser så länge fram emot att vara en i publiken på kommande shower. Samt en ev casting inför en framtida gameshow.

 

 Visa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 195
Totalt antal inlägg: 1940

BlogginfoLäs om våra medlemmars upplevelser
som statister, skådespelare, modeller,
eventpersonal och mycket mer. Det är inte tillåtet att skriva om vardagliga saker. Bloggen ska handla om
sånt som har med film, inspelningar, casting och liknande att göra. Skriv gärna tips och knep till
andra medlemmar.SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Se mig i Moderaternas valfilm på TV! Esa
Äntligen fick man se resultatet Nova
År 1564... Julia
"ViFöräldrar" Shawn Kevin
Vil ut å synge Silje Marie
Nygammal statist på G Anette
Nya tag Linus
Hoppsan! Elin
Igår blev det provfilmning Nova
Anette


Mest lästa senaste veckan

Se mig i Moderaternas valfilm på TV! Esa
Äntligen fick man se resultatet Nova


Mest lästa senaste månaden

Första casting Guled
Emil
Så trist! Jenny
Nu kör vi!! Jenny
Saba Ciara
Hampus
MELLOM BAKKAR OG BERG. Elise
Nygammal statist på G Anette
Att tro på sig själv Ronja
Anette


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm 08-54500730 | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan