Användarnamn/e-post Lösenord  
Autoinloggning Logga in
Bli medlem   Registrera arbetsgivare   Glömt lösenord?    
Hem Bli medlem Sök Se alla jobb Lägg in annons Arbetsgivare Galleri Blogg Om oss Kontakta oss      
 
Blogg

Nykomling


Allmänt, 2014-11-24 02:45

Nya medlem på Statist.se  Jocke var namnet.

Fotot har jag gjort.

 

 

 Visa kommentarer (0)Plåtning!


Allmänt, 2014-11-20 22:56

Vilken härlig och rolig ny upplevelse!

I veckan modellade jag för ett företag som gör egna handgjorda smycken vilket var super kul! Riktigt roligt då jag blev ompysslad med smink, smycken, kläder och umgås med trevligt folk. Det var en underbar upplevelse samtidigt som man själv får riktigt snygga bilder på sig själv med riktiga snygga smycken.

Detta är något nytt för mig och något jag ser fram emot varje vecka att få göra och hoppas verkligen att detta kommer kunna uppfylla mina drömmar och möjligtvis pusha mig uppåt inom modellbranschen.

Jag tror att många unga flickor i min ålder känner likadant som jag gör och jag hoppas att fler flickor ska få den chansen att få uppfylla sina drömmar. Är det meant to be så är det så.

 Visa kommentarer (0)Telia jul reklam i går


Allmänt, 2014-11-13 20:01

Hej åh va skoj de va att få vara med gårdagens reklam film för Telia .

Mycket folk och trevliga som jobbade där , dock vart de suoer sent men de får man ta igen i natt.

jJg fick göra en skådis roll och de var ju klart de roligaste jag gjort .,Proffsiga sminköser och super trevliga och roliga personal . Tog med egen mat då jag är allergiker men de fanns ju micro så de var toppen .. Super nöjd och hoppas få göra nått snart igen .Visa kommentarer (0)Statist


Allmänt, 2014-11-13 10:29

I går var jag med som statist i Göteborg. Det var mycket folk där som var statister. Vi kom dit vid 6.30 och jag tror vi åkte därifrån straxt innan fyra. Vi fick lunch och fika. Lunchen var bra, jag är glutenintolerant och fick glutenfri pasta. Det var en god pastasallad med pesto och kyckling. Eftersom jag är utbildad kock på Lernia, så tar jag ganska stort intresse för mat också.
Vi var fyra stycken som åkte upp till Göteborg den dagen för att var med som statister. För min släkting Håkan som var med, var det  första gången och han tycket det var jättekul. Det var bra för honom att komma ut och hitta på något, han har nämligen sjukersättning. Jag tror nog att det blev lite lång dag för Håkan som har diabetes, men han verkar ha klarat det ganska bra i alla fall. Själv höll jag på att nicka till några gånger, eftersom vi åkte redan klockan 4 på morgonen från Hyltebruk.
Jag hoppas att detta inte hindrar mig nu från att få vara med som statist i framtiden, då jag verkligen tyckte att det var kul att hitta på något att göra. Själv har jag hoppat av Högskolan pga ständig migrän som förbättrades efter en sköldkörteloperation. Jag är nu snart 50 och vet inte om jag kommer in på några nya kurser på högskolan.Visa kommentarer (0)8 åring-modell


Allmänt, 2014-11-12 19:38

Julia har gjort ett 40-tal jobb senaste året genom Statist.se. Tv, film och reklam.
För 1 månad sedan blev Julia "upptäckt" av ett stort klädföretag.
Nu är hon en väl anlitad modell. Klädföretaget hade sett Julias bilder på Statist.
Det hade vi inte räknat med men ödet ville oss väl :-)

Senaste modelljobbet gjordes för NK. Här samlades ett X antal barn för att välkomna julen.

 Visa kommentarer (0)Reklamfilm för Bingolottos uppesittarkväll


Allmänt, 2014-11-11 09:57

Linnea har äntligen fått sin första roll, i en reklamfilm för Bingolottos uppesittarkväll den 23 december. Hon är jätteglad och vi föräldrar är jättestolta och vi ser verkligen fram emot att få se henne på tv. Hon har inspelning nästa onsdag :)Visa kommentarer (0)ToR Stockholm


Allmänt, 2014-11-08 00:36

Hemkommen från Stockholm med provfilmning för en reklamfilm plus fotografering hos ett annat Castingbolag. Bra när man kan slå två flugor i en smäll! : )

Nu är det bara att vänta och se om det blir callback.

/AnitaVisa kommentarer (0)äntligen!


Allmänt, 2014-11-04 16:01

Hej! Igår så fick jag ett meddelande om att jag ska va med i filmen hitta bort. Så idag var jag med som statist i Malmö på triangeln, det var super kul och det är så spännande! Så nu är det nog bara två gånger till vi ska spela in, och det är på torsdag och fredag pågrund av att det bara är en kortfilm.. Men blev verklgen glad av att få vara med! Hör av er för jag finns! :-)Visa kommentarer (0)Reklamfilm.


Allmänt, 2014-11-01 20:06

Jag heter Rosa och jag är 14, snart 15 år gammal.

Skådespeleri har alltid varit något jag brunnit för. Ända sedan jag var liten har jag gjort pjäser och spelat in filmer med mina vänner.                                                                                                                                   Jag älskar allt som har me skådespeleri att göra och tycker det är otroligt kul.                                               Jag är väldigt tålmodig och nästan alltid posetiv.                                                                                            
Mina intressen är väldigt utspridda, jag älskar txe badminton, spela fiol, lyssna på musik och simma.                  Att få folk att le eller skratta är den bästa känslan som finns.

Jag hoppas värkligen på att det finns en roll i en reklamfilm någonstans som jag passar i.Visa kommentarer (0)Familjefotografering


Allmänt, 2014-10-29 19:49

Vi fick äran till en familjefotografering av duktiga Mattz Birath ute vid Nyckelviken (Nacka) och trots kallare väder visade sig Kevin på sitt gladaste humör och var som vanligt välldigt duktig och hade hur roligt som helst själv.


Här får ni ett liten titt på några av bilderna från vår lyckade dag.

Visa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 192
Totalt antal inlägg: 1915

BlogginfoLäs om våra medlemmars upplevelser
som statister, skådespelare, modeller,
eventpersonal och mycket mer. Det är inte tillåtet att skriva om vardagliga saker. Bloggen ska handla om
sånt som har med film, inspelningar, casting och liknande att göra. Skriv gärna tips och knep till
andra medlemmar.SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Nykomling Joakim
OM MEG SELV Aina
Plåtning! Evelyn
Matias Matias
Telia jul reklam i går sandra
8 åring-modell Julia
Trym, 12 år Trym
Statist Jeanette
Melinda
Reklamfilm för Bingolottos uppesittarkväll Linnea


Mest lästa senaste veckan

Plåtning! Evelyn
OM MEG SELV Aina
Nykomling Joakim


Mest lästa senaste månaden

Familjefotografering Shawn Kevin
Første oppdrag over helge
Første oppdrag helge
elisebeauty.blogg.no Elise
Reklamfilm. Rosa
äntligen! mi
ToR Stockholm Anita
Martine 8 1/2 år se video Anita
Sjekk facepagen.com Anita
MIN NYE BLOGG Elise


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm 08-54500730 | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan