Bli medlem Se alla jobb Annonsera Galleri Blogg Medlemmar Kontakta oss      
 
Blogg

Länge sedan...


Allmänt, 2016-06-18 08:58

Ja jag är väl inte världsbäst på att uppdatera på bloggen märker jag, det va tre jobb avklarade när jag skrev senast och det va ju ljusår sedan. Har väl blivit upp till en 6-8 jobb iaf sedan sist, svt, baluba... Och nu är jag tillbaka efter en tids bortavaro så nu hoppas jag på fler roliga statist jobb under sommaren och hösten.

Ha det gott!

Sminkad och klar för jobb!!

 Visa kommentarer (0)Mina statistjobb.


Allmänt, 2016-06-13 11:44

11/5-16    Mitt första statistjobb.      Var väntande patient i TVserien  SYRROR , Bob Hund . Trevligt filmteam och personal.  Trevliga statister.

2/6-16      Var statist i långfilmen JIMMIE  Fasad AB.   Jätteroligt att få vara med i en lång inspelning,  med många scene, därjag även fick agera lite extra.  Jättetrevligt filmteam och personal.  Roligt att få träffa så många trevliga och roliga statister. Lärde mig mycket om filminspelning och statistjobb. En mycket givande dag /kväll.Visa kommentarer (0)Hur kul som helst


Allmänt, 2016-06-10 18:43

Nu har jag gjort mitt tredje statistjobb. Massor av underbara människor som man träffar både bakom och framför kameran. Massor av väntetid, men hur kul som helst. Skall bli kul att se resultatet någon gång nästa år !!   ha,ha,haVisa kommentarer (0)Jag blev inspirerad av EM i fotboll och gjorde en liten imitationsvideo.


Allmänt, 2016-06-07 21:11

Det, plus att jag hade några timmar över.

 

:)

https://www.youtube.com/watch?v=w-zS0UTSMlgVisa kommentarer (0)Hej hopp här är jag :-)


Allmänt, 2016-06-02 13:54

Är ny här på statist.se så det ska bli spännanade att se om man får några jobb...

 

 Visa kommentarer (0)Nytt jobb på gång!


Allmänt, 2016-05-20 00:11

Ett nytt jobb som statist! Helt fantastiskt, och samtidigt overkligt. Detta är ju något man drömt om, väldigt, väldigt länge att få göra.

 

Kostymprovning i slutet av månaden; ledordet är overkligt.Visa kommentarer (0)Så roligt!!


Allmänt, 2016-05-04 21:22

Nu har jag deltagit på två större produktioner. Så kul!! Det som slår mig är alla härliga människor jag får träffa. Skådespelare, andra statister samt personal bakom kulisserna. Alla är verkligen hur grymma som helst!! Det här ger helt klart mersmak!

ps. Idag fick jag köra polisbil centralt i Sthlm, hur cool är inte det!! ds.Visa kommentarer (0)FÖRSTA GÅNGEN! Men inte sista!


Allmänt, 2016-05-03 12:44

Jag kom precis hem från mitt första jobb som statist! Bästa och roligaste dagen i mitt liv - hittills, kanske efter dagen då min son föddes...eller delad första plats?

Detta jag fick göra idag, är något jag velat göra i så många år. Vara på plats vid en inspelning och dessutom FRAMFÖR en kamera. För en långfilm. Det är helt sjukt, egentligen! Men jag är så glad för detta och för denna chansen jag fick.

 

Ett stort tack till de som fick det att hända!

 

Vi ses snart!

 Visa kommentarer (0)Äntligen ett samtal


Allmänt, 2016-05-01 23:34

Jag trodde nästan inte att jag skulle få en möjlighet till, men det har jag!

En ny, dansk långfilm spelas delvis in i Göteborg, bl a i Botaniska trädgården. Där ska jag föreställa trädgårdsmästare i en scen. Ska bli kul att göra en sån här sak igen, bara det blir uppehåll eftersom vi ska vara utomhus exakt hela dagen...

Tjolahopp Tjolahej!Visa kommentarer (0)Första dagen check!!


Allmänt, 2016-04-28 17:50

Grymt roligt att få göra detta...Gåsmamman 2....så trevliga människor vart så bra mottagen!!

Imorgon blir det en heldag med alla i Gåsmamma teamet.Visa kommentarer (1)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 196
Totalt antal inlägg: 1959

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Länge sedan... Ulrica
Mina statistjobb. Karin
Hur kul som helst Tony
Jag blev inspirerad av EM i fotboll och gjorde en Petter
Hej hopp här är jag :-) Kim


Mest lästa senaste månaden

Hej hopp här är jag :-) Kim
Jag blev inspirerad av EM i fotboll och gjorde en Petter
Hur kul som helst Tony
Mina statistjobb. Karin
Länge sedan... Ulrica


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan