Användarnamn/e-post Lösenord  
Bli medlem   Registrera arbetsgivare   Glömt lösenord?
Bli medlem Sök Se alla jobb Annonsera Galleri Blogg Kontakta oss      
 
Blogg

Så glad jag är...


Allmänt, 2015-05-22 23:05

....att jag började "statista"! Jag tycker det är så himla roligt. Jag har haft förmånen att få vara med i b.l.a engelska Wallander och det var en fantastisk upplevelse. Får se om man kommer med eller blivit bortklippt. Än så länge har jag bara sett mig i en reklamsnutt.Visa kommentarer (0)Ewerth - schäferhunden som blev filmstjärna!


Allmänt, 2015-05-19 18:03

Det hela började en junidag 2014 när ett filmbolag kontaktade Ewerths matte och ville ha en schäfer som kunde agera filmhund. Mattes tidigare hundar schäfrar och chihuahua hade agerat både i reklam, film och tv. Ewerth var ju dock bara 11 månader men visade sig snart vara en naturbegåvning framför kameran och agerade likhund med bravur.

Snart hörde Strix av sig som spelade in den svensk/amerikanska thrillerserien 100code med Mikael Nykvist och Dominique Magahan i huvudrollen av sig och behövde en hund som skulle agera polishund. Ewerth visade återigen att han var lättlärd och en naturbegåvning så det dröjde inte länge innan han fick återkomma som polishund till 100code.

Ewerth agerade också "bad dog" i långfilmen Tjuvheder. Där fick han agera lösspringande strykarhund som fick göra olika saker bl.a. skälla på andra hundar, skälla när det var slagsmål, gå upp och stjäla på ett bord, etc. Mycket lärorik inspelning.

Förutom framgångar som filmhund har han även haft framgångar i utställningsringen. Dessa framgångar ledde till att han blev kvalificerad till Cruft - världens största hundutställning, så i mars 2015 reste Ewerth till England dels för att ställas ut på Cruft´s och dels för att visa upp sig för film- och reklamjobb i England.

Ewerths framgångar har uppmärksammats dels med ett stort 3-sidigt reportage i tidningen Hundsport och dels ett stort reportage i tidningen Södermalmsnytt, vilket lett till att han nu blivit "rikskändis" på Södermalm i Stockholm och känd som "SÖDERS EGEN LASSIE".

Ewerth tar dock sina framgångar med ro och är fortfarande lika glad för ett smarrigt köttben som belöning!

Så kan det gå om man är med på statist.se även om man bara är en hund.Visa kommentarer (0)Det blir tåg till Sthlm igen! : )


Allmänt, 2015-05-16 08:49

En castingfirma hörde av sig och det bär av mot Stockholm i nästa vecka, trevligt!

Humorserie denna gång.

 Visa kommentarer (0)Nattinspelning


Allmänt, 2015-05-15 20:35

Var på min första reklamnattinspelning i går! Oj vad kallt och blåsigt det var och vid två på natten slog tröttheten till, men oj vad roligt vi hade!!

Under tagningarna dansade och skoja vi för att hålla oss varma och vilka härliga och roliga människor jag träffade! Det var tufft men så värt det :) hade en jättekul natt.

Ska bli spännande att se resultatet

 Visa kommentarer (2)En man som heter Ove


Allmänt, 2015-05-15 17:11

Lite tråkigt att denna film nu är färdig inspelad men vi avslutade på ett mycket värdigt sätt. Ska bli spännande att se färdigt resultat på juldagen 2015.Visa kommentarer (0)kul att vara med :)


Allmänt, 2015-05-15 14:22

efter massa sökande och letande hittade jag denna sidan.

jag blev inte så nöjd när man måste betala via internät men jag får hoppas att ett mirakel händer.

jag är som sakt 14 år men min spelålder är 14-17 hadde varigt så kul om någon kontaktade mig, om någon skulle villja jobba med mig eller ge mig en chans att förvärkliga mina drömmar, om att bli en sådis.

min mail är: anderssonengla@hotmail.com

instagram: loveengla

jag har länge velat vara med i julkalendern och i reklamfilmer.

jag bor 4 timmar från stockholm och 6 timmar från malmö.

hela mitt liv har jag varigt mobbad oh retad men en dag i skolan så ville mina drama pedagåger att jag skulle vara med dom på scen, och när jag stog där på scen framför mina gamla mobbare då kändes det helt magiskt, att dom aploderar och ler mot mig för att dom tyckaer att det jag gör är bra , dn känslan är värd att få.

tack för att ni läser deta skulle betyda skit mycket om någon ville arbeta med mig :)Visa kommentarer (0)Christopher Doyles besök på Filmhuset i Stockholm


Allmänt, 2015-05-14 11:02

Christopher Doyle är från Australien. Han är skådespelare, Fotograf, regissör, manusförfattare. Han besökte filmhuset. Han hade en presentation om sitt arbete. Det var en mycket intressant presentation. Många gäster kom till Bio Victor.Visa kommentarer (0)ArtBeat med PennyWiseArt


Allmänt, 2015-05-11 12:09

Alla ni som är intresserade av HighFashion fotograferingar vet säkert redan vem PennyWiseArt är, men för er andra så är det en modefotograf som hade ett event nu i lördags där jag fick äran att vara med som en utav de två modellerna under visningen. Det var mycket press där, alltifrån skribenter åt NK till svenska kändisar så som Mange Schmidt, Miss Inga etc samt massvis av modeller. Det var kul att få träffa mycket olika typer utav människor, varav en del utav dem jag träffat tidigare. Dessutom var det såklart fantastiskt att få arbeta med Jimmy (PennyWiseArt) eftersom vi är ganska lika.

- M.Visa kommentarer (0)Event med LOKA


Allmänt, 2015-05-11 09:19

Lördag, tidig morgon och solen skiner. The coulor run är i Linköping för första gången. Underart väder och förberedelserna är i full gång. Ser så mycket fram emot den här dagen. Hoppas på mycket människor och färg.

Jag placeras på en station i loppet där jag och en annan tjej ska ansvara för att blöta ned alla deltagare med vatten. Så vi stå beredda med vattenslangar med iskallt vatten och ska ge våra löpare en liten vatten dusch. Det uppskattades väldigt mycket och alla verkade tycka att detta var härligt.

Detta event jobb var otroligt roligt och givande !Visa kommentarer (0)Häftig inspelning för Gåsmamman.


Allmänt, 2015-05-05 12:47

Hejsan allihopa!

I går fick jag jobba med det fantastiska teamet som gör Gåsmamman för Kanal 5 igen. Trots eländigt väder och alldeles för låga temperaturer var det en jättetrevlig inspelning, jag fick träffa massor av underbart folk och se saker som jag är jättespänd för att se på TV sen! Om jag har lite tur kanske jag själv hamnar i rutan... Hoppas kan man ju alltid!

/E-KVisa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 193
Totalt antal inlägg: 1927

BlogginfoDu får inte hänvisa till din egna blogg! Bloggen ska handla om film, tv, teater, event, inspelningar, casting, publikjobb etc.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Så glad jag är... Marie
Ewerth - schäferhunden som blev filmstjärna! schäfer/ewerth
Det blir tåg till Sthlm igen! : ) Anita
Britisk Soldat kenneth
Emma
Engla
Nattinspelning Emma
kul att vara med :) Engla
Eira Alice
En man som heter Ove Pia


Mest lästa senaste veckan

Engla
Emma
Eira Alice
Ewerth - schäferhunden som blev filmstjärna! schäfer/ewerth
Så glad jag är... Marie
Britisk Soldat kenneth


Mest lästa senaste månaden

Sean Banan hela da'n! Michelle
Flykten från enplansvillorna, eller den gången då Emma-Karin
Filminspelning: She's Wild Again Tonight Michelle
Hockeymatch och plåtning! Michelle
En ny Brat har setts till på KvinnoKåken Michelle
Karaoke med Comviq Karim Hannele
Häftig inspelning för Gåsmamman. Emma-Karin
Guns Blogg gun
ArtBeat med PennyWiseArt Michelle
Statist i kinofilmen - De Nærmeste Ali


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan