Användarnamn/e-post Lösenord  
Autoinloggning Logga in
Bli medlem   Registrera arbetsgivare   Glömt lösenord?    
Hem Bli medlem Sök Se alla jobb Lägg in annons Arbetsgivare Galleri Blogg Om oss Kontakta oss      
 
Blogg

Teatersmink


Allmänt, 2014-10-01 12:32

Hej igen! Skönt att var ledig idag så då passar man på att studera lite teatersmink osv :)

Men nu ska jag iväg och ta ett skönt gympass! 
Ha en super trevlig dag!Visa kommentarer (0)Nu finns jag också här!


Allmänt, 2014-09-30 17:54

Hej! Mitt namn är Mi och jag är 16 år.
Jag kommer inte riktigt ihåg hur mitt intresse för denna branschen började. Jag har alltid varit clownen i familjen, alltid älskat att spexat till det.

Jag har många intressen och har testat ett fler tal sporter och aktiviteter, så som simmning, boxning, gymnastik och innebandy mfl. Eftersom jag är väldigt social och lätt understimulerad så är jag konstant ute efter att starta nya projekt. En karriär inom mediabranschen verkar då perfekt.

Förhoppningsvis hittar jag nya utmaningar här.Visa kommentarer (0)"min" reklamfilm.


Allmänt, 2014-09-29 20:56

Hej hopp

ja då har "min" reklamfilm för coop som jag är med i börjat visas på tv :)

åh vad roligt det var att se hur resultatet blev, blev nöjd :)

Nu får man hoppas att man får fler jobb inom reklam, film, tv. Detta var ett av det roligaste jag gjort. hade en sån rolig dag under inspelningen, trivs verkligen i denna miljö. Mådde bra i hela kroppen efter inspelningen. Lycka!

ha det bra i tv soffan  och titta på reklam nu ;) hahaVisa kommentarer (0)"Jag vill också ha mick och säga repliker."


Allmänt, 2014-09-25 17:33

Nu har Julia varit med på statist.se. 1 år.
Året har genererat i ett 30-tal jobb och hon fullkomligt ÄLSKAR detta!
Den här tjejen är född till att stå framför kameran.

Jag försod snabbt att ju fler jobb hon har på sin meritlista desto mer avancerade roller blir det.
Jag minns vid en inspelning då hon med säkra steg gick fram till regissören och sa: 
"Jag vill också ha mick och säga repliker.

Regissören var mycket bussig, ändrade lite i manus och Julia blev mickad. Vilken lycka! 
Och sen har det bara rullat på. Huvudroller, biroller, statistroller, repliker, dans, sång och skådespeleri.

Julia har liksom en "AV" och "PÅ"-knapp. Häromdagen castade hon för en reklamfilm. Julia satt helt koncentrerat och spelade på sin IPod. 
Jag märkte att castingpersonalen blev oroade. Frågade mig om hon varit med tidigare osv...
Man kan säga att Julias "AV"-knapp var påslagen. När väl kameran rullar slås "PÅ"-knappen på och hon blir ett renodlat proffs.

 Visa kommentarer (0)Väntans tider...


Allmänt, 2014-09-25 09:39

Jag trodde väntans tider var över då jag födde min dotter för tio år sedan. Men nu går jag här och väntar igen; otåligt vankande och otåligt sökande. Varför ringer de inte!? Har de missat att jag är en kanonbra och cool tjej i mina bästa år!? Tyckte de inte om min insats i TV-produktionen Ögon Blå!?

När jag först reggade mig på Statist.se trodde jag inte att någon skulle ringa. Efter tre dagar ringde någon. Jag fick ett uppdrag. Jag jublade, var så förväntansfull och full av energi. Det var kul. Spännande. Intressant.

När jag hade fått mitt första jobb trodde jag att någon mer skulle ringa. Efter en månad har ingen ringt. Jag har fått något mer uppdrag. Jag jublar inte, är inte förväntansfull eller full av energi. Det är inte kul. Inte spännande. Men ändå intressant.

För tänk om...

 Visa kommentarer (0)Debut


Allmänt, 2014-09-18 10:23

Då har man debuterat som statist. Det var inget stor jobb. Jag skulle passera en busskur i en reklamfilm för unibet men det var kul att få göra något. Man fick ju lite inblick om hur det går till i den här världen. Nästa inbokade jobb  blir som riksdagsman i Fröken Friman åt SVT.Visa kommentarer (1)Kvinna mitt i livet


Allmänt, 2014-09-14 20:24

Så var min första utmaning gjord. Det gick bra. Det var roligt. Det var pirrigt.

Efter en lång tids sjukskrivning på grund av utmattningsdepression är nya utmaningar en del i min rehabiliteringsprocess. Det är ingen doktor eller kurator som ordinerat det. Det är jag! Efter att ha varit kommunanställd under ett antal år, som hårt arbetande grundskollärare, sa jag upp mig första september. Det var inget lättvindigt beslut, det togs absolut inte över en natt och det fattades inte enbart av mig. Jag har familj, man och dotter, så det var väl förankrat. Min man har stöttat mig under hela den här resan, från utmattning till utförsbacke, och jag är enormt tacksam för det.

Nu har jag ny energi, ny tro och nytt hopp. Nu finns det bara möjligheter, jag är fri! Vad passar bättre då än att göra saker man aldrig gjort förut? Som att medverka som statist i en TV-produktion. Jag anmälde mig en tisdag, blev uppringd en torsdag och var på inspelning följande måndag. Bara det att kliva in på SVT på Lindholmen i Göteborg var mäktigt. Det ligger fantastiskt vackert med stadssiluetten och älven i bakgrunden. Stora, maffiga glaspartier gör att utsikten är maffig nästan var du än befinner dig i huset. Säkert en härlig arbetsplats!

Samling med en gäng fantastiska människor som alla, utom jag, varit statister i såväl TV-serier, reklamfilmer och storfilmer. Coolt. Vi hade massor att prata om, jag hade tusen frågor. Jag var pirrig och förväntansfull, det har jag inte varit på länge. Bara det; att ha den bubblande känslan inombords gör det värt det. Smink. Wow! Klädprovning. Blå byxor var jag den enda som fick eftersom alla andra var för små för mig. Jag har blivit tjock. Men jag brydde mig inte. Jag vara bara nöjd med att vara ensam om ett par blå, mjuka och sköna byxor. Vit skjorta och privata, snakeskinmönstrade crocs. Coolt!

Mycket väntan efter att ha blivit skjutsade till inspelningsplatsen. Vad gjorde det?! Vi fick god mat, kaffe och kakor, trevligt sällskap och lite betalt. Sen fick jag gå, fram och tillbaka i en korridor. Fram och tillbaka. In genom en dörr. Ut igen. Fram och tillbaka och in genom dörren. Låter det inte glamoröst? Det gör inget, för jag hade skitkul hela tiden! Bra betalt? Ha, ha, nääää. Vet du - det gör inget för jag gjorde nåt jag aldrig gjort förut, och bara det är lön nog!

// Petra.

 Visa kommentarer (2)Badrumsfotografering för Family Living


Allmänt, 2014-09-14 15:14

Det var en kylslagen dag i januari när jag skulle fotograferas i badrumsmiljö för tidningen Family Living. Det var inte mycket varmare i fotostudion på Gustavsbergs badkarsfabrik. Fotografen och Stylisten hade vinterkläder på sig medan jag skulle fotograferas i baddräkt.
Som tur var kunde jag ha en vintersko på mig i badkaret, för den syntes ändå inte på bild och mellan tagningarna värmde mamma mig allt hon kunde med en badrock.
Jag försökte låtsas att det var varmt och lyckades nog ganska bra för det syns inte på bilden hur kallt det faktiskt var.Visa kommentarer (0)Fakturera


Allmänt, 2014-09-10 16:59

Vissa uppdrag som statist kräver att man har F-skatt och jag vill bara tipsa om att Frilansfinans funkar alldeles utmärkt. De tar 6% i avgift för att man fakturerar via dem och det kan det vara värt för att själv slippa hålla på med momsredovisning och annat.

 

Nu närmast för mig vankas Göteborg och Bokmässan där ni kan se mig framträda vid tre olika scener.

Litteraturscenen, i Rum för poesi och Internationella torgets lilla scen.

Väl mött!

ANITA - www.poet.n.nuVisa kommentarer (0)Reklamfilmspelning


Allmänt, 2014-09-06 13:16

I tisdags blev det att jobba med sitt drömjobb!!! Skådespelerska i en reklamfilm!!! Såååå himla roligt det var!! Detta är verkligen det jag vill jobba med. Få vara med i och under tvinspelningar., vara skådespelerska!

Detta var mitt första skådespelar roll, har innan "bara" varit statist, som är kul det med! Men att få en talroll var hur kul som helst :)

Så om några veckor kommer ni få se mig i tv från era soffor ;) ska bli kul att se slutproduktionen, lite smånervös är man ;) haha

Ha det gott och trevlig lördag på er!!

 Visa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 195
Totalt antal inlägg: 1946

BlogginfoLäs om våra medlemmars upplevelser
som statister, skådespelare, modeller,
eventpersonal och mycket mer. Det är inte tillåtet att skriva om vardagliga saker. Bloggen ska handla om
sånt som har med film, inspelningar, casting och liknande att göra. Skriv gärna tips och knep till
andra medlemmar.SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Teatersmink mi
Nu finns jag också här! mi
"min" reklamfilm. Emma
"Jag vill också ha mick och säga repliker." Julia
Hallo kjære godtfolk! Victor
Petra
Väntans tider... Petra
Film og tv jobber for alle Stig Arild
Petra
Oscar


Mest lästa senaste veckan

"Jag vill också ha mick och säga repliker." Julia
Väntans tider... Petra
Film og tv jobber for alle Stig Arild
Petra
Petra
"min" reklamfilm. Emma
Nu finns jag också här! mi
Teatersmink mi


Mest lästa senaste månaden

Reklamfilmspelning Emma
Fakturera Anita
Badrumsfotografering för Family Living Estelle
Kvinna mitt i livet Petra
Debut Michael
Hallo kjære godtfolk! Victor
Oscar
"Jag vill också ha mick och säga repliker." Julia
Väntans tider... Petra
Film og tv jobber for alle Stig Arild


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm 08-54500730 | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan