Användarnamn/e-post Lösenord  
Bli medlem   Annonsera   Glömt lösenord?
Bli medlem Se alla jobb Annonsera Galleri Blogg Sök Kontakta oss      
 
Blogg

Nu blir det reklam


Allmänt, 2015-08-27 15:42

Första reklamfilmsjobbet väntar, på söndag. Inspelning i Malmö. Kul att bredda registret. Och idag är det exakt en månad tills SVT börjar visa Bron säsong 3. Det ska bli riktigt spännande med tanke på den statistroll jag har.Visa kommentarer (0)Första inlägget


Allmänt, 2015-08-23 02:46

Hej detta är första inlägget,fast jag har varit medlem sen förra året.

Så har man inte bloggat! Men aja    lite som jag har varit med i 112 Aina det var sjukt kul sen har man varit  i andra program som deal or no deal med miljonjakten, let's Dance sen en film  två scener.m.m   Men  nu var det ett tag sen jag fick något. Så jag hoppas jag får något snart :)  men nu ska jag sova så godnattVisa kommentarer (0)HEMSÖKT HUS


Allmänt, 2015-08-21 18:44

Som jag tidigare skrev var jag och barnen på ön Gillinge

en fantastisk ö långt ut i Stockholms södra skärgård. Där hade

varit perfekt att ha inspelningen av filmen Den Magiska Dimensionen.

Känslan är perfekt men det blir nog jobbigt att släpa kamerateamet

och allt annat som behövs för att göra filmen. Det svåraste är nog att

få tag i en båt som kan transportera alla skådisar, statister, och allt därtill.

All rekvisita mm. Hmm

Vi söker fortfarande folk till filmen. Vårt manus var i fara för ett tag sedan,

pga att det inte producerats många svenska fantasy filmer

och vårt manus är väääldigt  väääldigt bra. Så bra att andra

vill lägga vantarna på det. Men nu har det löst sig tack och lov.

På återseende😎Visa kommentarer (1)suzanne ostens nya biofilm!


Allmänt, 2015-08-21 16:08

hej alla statister!

nu har jag fått min första statistroll! innan jag börjar vill bara säga att jag skryter inte. igår åkte jag in till djurgården halv 11 för att bli sminkad, ombytt och hårstylad etc.

det sa att det skulle bli mycket väntan-- och de hade de rätt i. i 6 timmar fick vi vänta, men det gjorde ingen ting, tvärt om, jag lärde känna massor av nya underbara människor. och all personal var såååå snäll, ni är fantastiska. klockan 2 kom även en häst och en hund!

halv 6 började vi filma, asså jag visste att det skulle vara kul men ärligt, hur roligt kan det vara! jag får inte gå in på detalijer eller ta bilder men jag skriver så mycket som jag tror att jag får, huvudrollen skulle gå egenom sin egen dröm och jag skulle vara en agent hon stannar och kollar på på vägen till sin mamma på ängen. jag hade även en som såg likadan ut som mig, även det var pricken över i. jag tror inte jag får skriva så mycket mer men vi gjorde ca 4 scener till där bland annat en person "flög". men 10 på kvällen var vi klara, och eftersom det var sista dagen i sverige så blev det lite fest. en liten utomhus seven eleven hade varit med i en scen och de hade ingen användning av alla berg av godis, bullar, tortilla chips, juice, gifflar, bananer, jättebaugetter etc.

stort tack till:

de statistansvariga, kostymörer, sminkartister, matansvariga, suzanne och hennes syster, alla roliga skådespelare och statister, mina nya vänner, tekniker, fundament film och alla andra. alla är fantastiska, härliga, glada, roliga och underbara!!!

som sagt jag skryter inte, jag vill bara visa hur kul det är att vara med på statist.se och tacka alla medverkande

hoppas du får lika tur som jag

signeVisa kommentarer (0)Snart


Allmänt, 2015-07-31 20:44

Nu har den första trailern till Bron säsong 3 släppts. 21 sekunder in i trailern visas någon sekund av den ena scen där jag medverkar. Det börjar bli riktigt spännande att vänta på att serien startar.

https://www.youtube.com/watch?v=LRY8U-snxYwVisa kommentarer (0)Maximani Musikvideo


Allmänt, 2015-07-26 14:14

Igår var det en rolig kväll/natt på inspelningen för Maximanis musikvideo.

Jag fick spela Fackelbärare med många andra och gå genom den dimmiga skogen för att leta efter den legendariska festen.

Det var riktigt häftigt var det även om det spöregnade och var väldigt lerigt så kommer det bli roligt att se !

Och så här fick jag då se ut på musikvideon, älskade sminkningen och neonfägerna man fick ha på sig!:Visa kommentarer (0)Nice face - munsårsreklam från 2010


Allmänt, 2015-07-10 15:26

Jag försöker sammanställa de mest väsentliga materialet som jag har sedan tidigare arbeten och uppdrag. Många "bakom kulisserna"-bildern som vi modeller och statister tagit själva och delar med varandra har kommit på villvägar. Tråkigt nog, jag försöker att gå igenom gamla databaser och stickor återigen få allt på en och samma plats igen.

Det färdiga materialet till en munsårsreklam finns på denna länk:

Ett roligt jobb ihop med två andra tejer.

https://www.youtube.com/watch?v=t12yKvJdKr8

Roligt hur kropp och utseende försändras med åren. Detta är i början av mitt vägskäl i livet där jag tog ett steg från event och nattklubbs "karriären" och påbärjade mitt "svenssonliv" med arbete under dagtid och hälsa i fokus. Träningen hade inte en lika stor plats i mitt liv då som det har nu. Ser att detta även är innan jag gjorde korrigering av en lätt sne framtand där jag även agerade som före och efter modell.Visa kommentarer (0)Schäfern Ewerth i rollen som ”bad” dog!


Allmänt, 2015-07-09 16:25

Produktionsbolaget B-reel hörde av sig och ville ha en hund som kunde agera på ett flertal sätt i långfilmen ”Tjuvheder”, en film som skildrar utslagna i samhället ett slags ”ett anständigt liv” för 10-talet.

I denna produktion skulle Ewerth agera i missbruksmiljö bland utslagna på en illegal bosättning i södra Stockholm. Här skulle han föreställa aggressiv mot andra hundar och även mot människor som hamnade i slagsmål. Inte lätt för en hund som är genomsnäll och älskar människor men Ewerth utförde prestationen, värdig en oskarsvinnare. Han skulle också driva omkring på bosättningen och bl.a. stjäla mat och naturligtvis skälla på kommando.

3 inspelningsdagar på kvällen i regn och kyla men som vanligt levererade Ewerth klockrent.

Ewerth charmade som vanligt alla på inspelningen, och alla blir helt fascinerade över hans förmåga att under tagning agera aggressiv hund och mellan tagningarna vara som en stor, snäll nallebjörn som alla kan klappa och kela med.

Han imponerar också när han visas en sak och självgående med fjärrkommandon agera helt självständigt. Det är sällan det behövs några omtagningar för att Ewerth inte har gjort sin del.

Efter 3 dagars inspelning var alla nöjda och glada och vi ser fram emot nästa uppdrag med spänning.

På återseende inom kort.

Ewerth kan ses i filmen ”Tjuvheder” regi: Peter Grönlund

www.filmhund.se

www.facebook.com/ewerthactorVisa kommentarer (0)En fantastisk dag "Halvvägs till himlen"....


Allmänt, 2015-07-08 18:58

...med nya härliga statister! Det är så roligt att höra allt de varit med om. Vissa har varit statister i flera år och andra är ganska nya på det. En sak har vi dock gemensamt och det är att vi gillar att synas och ibland höras!

Att få vara med på inspelningar är både lärorikt och oerhört fascinerande. Jag hade ingen aning om allt det arbete som ligger bakom. Alla vet precis vad de ska göra, både framför och bakom kameran och tonen är hjärtlig och man hjälps åt. Känner mig lyckligt lottad som får vara med..längtar redan till nästa gång...Visa kommentarer (0)Ett års medlemskap kirrat!


Allmänt, 2015-07-06 08:58

Saknat att jobba som statist, så nu jävlar kör vi ett nytt år igen! :D
Hoppas på spännande utmaningar och att träffa nya intressanta människor. Stay tuned!Visa kommentarer (0)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 194
Totalt antal inlägg: 1939

BlogginfoSkriv gärna i vår blogg. Det är inte tillåtet att hänvisa till en egen blogg. Bloggen ska handla om film, tv, statistjobb, teater, modell, event, inspelningar, casting, publikjobb etc. Vill du skriva om din semester, barn och privata upplevelser så får du hitta ett annat forum.


SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Nu blir det reklam Anders
Arne
Första inlägget Jannica
suzanne ostens nya biofilm! Signe
Signe
HEMSÖKT HUS Caroline Birgitta
Har du gått lei av å være statist - sjekk dette Ali
Arne
Arne
Arne


Mest lästa senaste veckan

Arne
Nu blir det reklam Anders


Mest lästa senaste månaden

Enda en statist-jobb på gang :) Arne
Besøker på 'Min Side' sier kanskje noe? Arne
Blogg Wibeke
Arne
Arne
Arne
Arne
Arne
Arne
Arne


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm  | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan