Användarnamn Lösenord  
Autoinloggning Logga in
Bli medlem   Registrera arbetsgivare   Glömt lösenord?    
Hem Bli medlem Sök Se alla jobb Lägg in annons Arbetsgivare Galleri Blogg Om oss Kontakta oss      
 
Blogg

Första casting


Allmänt, 2014-07-27 17:32

Hade min första casting igår lördag, gick väldigt fort att prov filma och kul var det! Hoppas nu på att få rollen så får vi se om detta öppnar flera dörrar!Visa kommentarer (2)En statists bekännelse...


Allmänt, 2014-07-09 19:10

Någon tycker att man passar in just på platsen, i en blivande film, som en not i ett musikverk och jag får vara med... Jag blir glad för ett kort ögonblick. Ett kort, kul och intressant ögonblick, kanske en sekund, kanske längre, kanske inte, i en film, en plats som man egentligen inte kan köpa för miljoner. Kanske syns jag helt kort, på en biograf, kanske i ett hem på en TV skärm.

En intresant och kul hobby att vara statist.

Tack statist.se /Göran BokbladVisa kommentarer (1)Introduktion


Allmänt, 2014-07-09 16:56

Nu har jag landat mina första betalda arbeten som statist och modell.

Tog inte heller så lång tid att få tillbaka den årsprenumeration man betalat för.

Roligt är det också.

Jag hoppas på att få mer jobb så att jag kan bli amatörskådis och arbeta mig upp.

Ser fram emot framtiden, spänningen stiger!Visa kommentarer (0)Hejhej Statist.se!


Allmänt, 2014-07-09 12:35

 

Hej! Jag är ny här och tänkte att jag skulle presentera mig. Mitt namn är Ida Johansson och går ofta under smeknamnet "Rövardotter". Smeknamnet kom till på en festival när flertalet av besökarna började sjunga på Tommy Körbergs intro till filmen varje gång som jag gick förbi, dessa personer kom att bli nära vänner och genom dem har smeknamnet spridit sig i min krets. Jag vill anta att det har att göra med mitt hår?

Jag studerar för tillfället på en eventlinje i Växjö och jag är väldigt intresserad av allt inom ämnet. Förra året var jag med i min första musikvideo och jag älskade det! Jag reste då till Hultsfred och spelade en Gypsy girl i The misfortunes of captain peculiars låt La muerte del artista(https://www.youtube.com/watch?v=pnnmT7tCNAE). Jag kommer i framtiden att arbeta inom event och jag vill på min fritid delta i mer och mer som händer, jag har en hunger efter det.

Följ Idas blogg »

Visa kommentarer (0)Extra kul med kostym


Allmänt, 2014-07-06 18:18

Det var ett tag sedan jag skrev här och det har hänt en hel del sedan sist. Flera provfilmningar, vilket är superkul! : ) Och så några film och teveuppdrag.

 

Har varit med som avancerad statist med repliker (då ska man tydligen kallas skådespelare enligt teaterförbundet som menar att det inte finns något som heter avancerad statist) i humorprogrammet Partaj! och gjort en scen i kommande G W Persson-film som innebar kostym från 1989 och det är ju alltid extra kul att få sitta i sminket och att få bära tidstypiska kläder. Efter det blev det en scen för kommande teveserie på SVT som heter Ögon Blå.

 

Och nu under sommaren görs många filmer så listan lär fyllas på. Fick ett erbjudande idag faktiskt om att spela in i Visby men det strulade sig som det ibland kan göra med filmplats och annat så produktionen fick skjutas fram. Håller dock tummarna att det blir av för det lät riktigt intressant.

 

Allt gott!

 

Anita

 Visa kommentarer (0)6e statistuppdraget: Check!


Allmänt, 2014-07-04 21:11

Sedan junis början har jag gjort 6 styckna statistuppdrag, och jag har älskat varje sekund! Okej, att sitta i en kall liten buss och vänta från 21 till 01 pga förseningar kanske inte var de bästa timmarna i mitt liv. Men med det sagt kanske jag ska tillägga att jag ändå kände mig förhållandevis nöjd, jag hade trevligt sällskap av de 5 andra statisterna. Jag satt ju inte i sjön! Fast än bättre kändes det på den senaste inspelningen. Det var en drös av trevliga statister att samtala och skratta ihop med. Huset hade en höjdarutsikt över en sjö och en swimingpool på verandan. Att tillbringa dagen där ute var inga fel alls. Vilket ställe. En massa godis hade filmteamet med sig också, så medan vi väntade på vår tur kunde vi sitta inne och spela kort och äta godis. Eller en macka eller bulle om man hellre ville det.

Mitt första inlägg här vill jag avsluta med att tacka så mycket för varje statistjobb som jag fått, och hoppas på att framtiden ser ljus ut och att jag får fortsätta göra det jag älskar. Att skådespela.Visa kommentarer (0)Tidnings reportage


Allmänt, 2014-07-04 13:44

Nu är den ute, tidningen Haninge Idag och vår lilla familj pryder första sidan och givetvis med prinsen i full fokus :)

 Visa kommentarer (0)Första gången......


Allmänt, 2014-07-03 17:16

Idag var jag statist för första gången i  Halvvägs till himlen. Jag  Satt i bilen och funderade på att köra hem igen ...jag gillar att ha koll på läget och kände mej väldigt liten och osäker .. Men jag tog mod till mej och gick in vilket jag är väldigt glad för .. Blev förvånad över vilket varmt och proffsigt bemötande jag fick ..super härliga människor & att lära känna nya människor och livsöden berikar livet.

Får jag chansen igen tvekar jag inte...Visa kommentarer (0)Min första tanke


Allmänt, 2014-07-03 14:39

Statist, bakgrundsfolk.

-Obetydande utfyllnad, i bakgrunden.

-Något som kanske inte är helt främmande. Med lite fantasi är vi på något vis alla statister, åt varandra.

Du går där, bredvid mig på trottaren. Du lever ditt liv, jag lever mitt liv. Jag kunde varit ett träd, eller en gatusten.

På något vis är jag bara utfyllnad, för dig. Utan betydelse. Men ändå rätt viktig.Visa kommentarer (0)Inspelning av Johan Falk


Allmänt, 2014-07-02 21:32

Har endast varit inskrivien på denna sida i ca två veckor och fått fyra betalade uppdrag. Två för SVT och två för Strix. Idag fick jag vara en intagen på ett fängelse till en Johan Falk film. Jag var med i två scener och en scen som var riktigt actionladdad, då flera av oss "fängelse-statister" misshandlade en annan intagen till döds. De andra gångerna har varit mindre dramatiska men ändå kul. Hoppas på flera roliga uppdrag snart! Men jag måste säga att hela Strixteamet som jbbade med Johan Falk filmerna var extremt schysta och skötte det hela jätteproffsigt.Visa kommentarer (1)Sida
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa »
Visar sida: 0 av 194
Totalt antal inlägg: 1931

BlogginfoLäs om våra medlemmars upplevelser
som statister, skådespelare, modeller,
eventpersonal och mycket mer. Det är inte tillåtet att skriva om vardagliga saker. Bloggen ska handla om
sånt som har med film, inspelningar, casting och liknande att göra. Skriv gärna tips och knep till
andra medlemmar.SökSök i Sök »


Populäraste bloggarna

Hampus
Emil
Första casting Guled
Hanna
Anita
Følg meg på Twitter folkens Anita
Savner mye manus nå Anita
Arild
En statists bekännelse... Sten Göran
Hejhej Statist.se! Ida


Mest lästa senaste veckan

Första casting Guled
Emil
Hampus


Mest lästa senaste månaden

Extra kul med kostym Anita
Savner mye manus nå Anita
Følg meg på Twitter folkens Anita
Hejhej Statist.se! Ida
En statists bekännelse... Sten Göran
Introduktion Guled
Arild
Anita
Hanna
Felipe


 


Villkor   Policy   Sitemap   © 2004 Statist.se Box 6011 113 24 Stockholm 08-54500730 | Den här sidan använder cookies | Prenumerera på nya jobb via
Bokmärk, dela med dig av- eller mala sidan